PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45388
6,1 11 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Co po przerwie.

ocenił(a) serial na 9

Już za 2 odcinki nastąpi przerwa, która potrwa do 20 stycznia. A co po niej? W 10 odcinku pt. "Revenge of the Rogues" powrót Wentworth'a Millera jako Captain Cold i debiut Dominic Purcell jako Heat Wave. W 11 odcinku natomiast ekipa ze S.T.A.R Labs będzie miała problemy z więzieniem dla metaludzi więzieniem. Póki co nie wiadomo jakie.

BluRay2012

Pierwszy odcinek po mid-season finale to będzie perełka dla fana PB i duetu Wentwroth - Dominic, już zacieram łapska :))) (nie wspominam, że odcinek z Captain Coldem był świetny, więc liczę na powtórkę z rozrywki)

ocenił(a) serial na 9
matiiii

Również nie mogę sie doczekać. Mam nadzieję, że wkrótce wprowadza więcej Rouges. Wiadomo, że niedługo po mid-season pojawi się Pied Piper. Teraz tylko czekać na prawdziwego Weather Wizarda, Trickster'a i Mirror Mastera.

BluRay2012

W zasadzie nawet nie wiedziałem, że to 'rogues' się dokładnie do czegoś odnosi. To jest jakaś grupa kryminalistów, tak? I jeszcze jedno pytanie: czy to przeciwnicy Flasha czy też zapożyczeni od innego 'bohatera'?

ocenił(a) serial na 9
matiiii

Obok Zooma to najważniejsi i najsłynniejsi przeciwnicy Flasha. Jest to grupa złodziei, których miejscem działania jest miasto Flasha Central City. Są 100% przeciwnikami Flasha.

BluRay2012

O, zajedwabiście, że akurat takich aktorów wybrali do obecnej dwójki - jako jedni z najważniejszych wrogów Flasha powinni się wyróżniać jaką charyzmą (tak, uważam, że Wentworth Miller takową emanuje xd). Ciekawe, kogo jeszcze zatrudnią do pozostałych 'bywalców' grupy ponieważ teraz jestem jeszcze bardziej zaintrygowany 10 odcinkiem :D