oto promo nadchodzącego odcinka. enjoy !!!! :D
https://www.youtube.com/watch?v=_H0o5nf_pkA&feature=youtu.be
Wprawdzie postanowiłem sobie nie oglądać promo to jednak napiszę, że.. premiera za niecały tydzień : )))
Piloty seriali zawsze oceniam na 5 a ocenę później weryfikuje po zakończeniu sezonu. Chyba że w trakcie trwania coś mnie zaskoczy jak nie wiem co (np. w Arrow s2, bez spoilerów, była taka scena), albo pilot serialu będzie fenomenalny (wtedy daję 7 na początek).
Ciekawa i uczciwa ocena. Ja mam inaczej jak mi sie spodoba pilot i najbliższe odcinki a na następne czekam z utęsknieniem to już wiem że to "TO" :)) wtedy mam świadomość że poległam i kolejny serial na którego punkcie mam bzika ;D chociaż Arrow Level jeszcze nie został osiągnęty ;D
Jesteś bardziej spontaniczna w takim razie - ja z góry planuję xP Powiem Ci tak: 'The Flash' jest na dobrej drodze to bycia lepszym serialem niż 'Arrow' - bywały przypadki, gdzie spin-off stawał się popularniejszy (nie wiem czy lepszy..) niż oryginał z którego się wywodził. Mam dziwne wrażenie, że tu też tak może być bo start serialu jest dobry. Natomiast nawet jeśli tak będzie większy sentyment jednak będę miał ciągle do 'Arrow' i nic tego nie zmieni :D