PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45474
5,9 13 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Wiem, że na pierwszy rzut oka ta teoria jest mocno naciągana. Ale... od jakiegoś czasu, oglądając wyczyny Kid Flasha, zastanawiałem się, jak wielkim można być nieogarem i gdzie są granice ludzkiej głupoty. Jakkolwiek by nie było, na pewno on te granice przekroczył, szczególnie w najnowszym odcinku. Począwszy od srania do własnego gniazda (sprawa z pierścionkiem zaręczynowym od Barry'ego) aż po fakt, że dał się złapać Savitarowi jak cep.
Tutaj ktoś mógłby się przyczepić, że Wally przecież otrzymał swoją moc od Savitara. A co, jeśli otrzymał ją wcześniej, razem z Jesse Quick? A później po prostu cały czas zgrywał idiotę? Wiem, być może ta teoria jest z deka naciągana, ale po wtorkowym odcinku aż nie chce mi się wierzyć, żeby Wally był aż takim deklem...

Theodoros

No to uwierz że takim deklem jest, bo wally wraca w poźniejszych odcinkach. Gdzie cw miało mózg że zrobili z wallego takiego kretyna głupszego od dziecka :(

Theodoros

O matko, znów pojazd po Wallym, nie macie lepszych zajęć niż jechać po tym chłopaku? Jego kwestię już opisywałem w innym wątku, więc tu się nie będę powtarzał.
Co się jednak zaś tyczy podejrzeń, to nie. Faktycznie Twoja teoria jest naciągana, Wally miałby się zgrywać, że nie posiada mocy? Niby po co? I jak dal mnie nie on okaże się Savitarem.

P.S Ludzie tak się czepiają Wallego, że w ostatnim odcinku dał się tak łatwo napuścić Savitarowi, jak dla mnie to jak się patrzy na wydarzenia z boku to łatwo wyśmiać kogoś, że dał się zrobić jak dziecko. Coś mi się jednak wydaje, że większość osób które go za to jadą, sama miała taką sytuację w życiu, gdzie dali się komuś podpuścić. Weźmy poprawkę na to, że on jest najmłodszy w ekipie, a młody wiek sprzyja brawurze i naiwności.

ocenił(a) serial na 7
albertos25

Lecenie pod samochod to tez objawa brawury i naiwnosci?

Wariat_11

To akurat faktycznie był kretyński pomysł, ale poza tym to ta postać jest bardziej hejtowana niż na to zasługuje.

albertos25

Zdecydowanie się zgadzam