PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45394
6,1 11 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

http://www.filmweb.pl/video/zwiastun/nr+1-36154
No dobra zaczyna się robić ciekawie na dzień dzisiejszy, ale jest to trochę pogmatwane i zaspojlerowane. Otóż co ja zauważyłem:
Odnosząc się do wszystkiego z The Flash i ostatniego trailera S02E08(którego nie wiem czemu nie wyemitowali 24 XI) nie odniosę się do Arrow bo go nie oglądam. W końcu cała akcja ma się dziać chyba po 2 sezonie The Flash albo w trakcie, no właśnie sam nie wiem.
1. Na trailerze widać że Barry ma czerwony symbol!! błąd!! ma już biały.
2. Kendra Saunders no trochę lipnie bo spojler był za nim pokazali wgl ją i to jak się zmienia w Hawkgirl.
3. Ciekawe nie pokazali nowej osoby tworzącej Firestorma jaką jest Jay Jackson
4. Widziałem Revers Flasha!!??
5. No i jest nawiązanie do Vandal'a Savage'a o którym pierwszy raz dowiemy się właśnie w The Flash S02E08.
Dobra to niech ktoś doda teraz coś od siebie i może mi coś wytłumaczy jak te seriale ugryźć bo już się zaczynam gubić.

ocenił(a) serial na 9
gronek31

BTW Spoko zatytułowane odcinki The Flash S02E08 Legends of Today i Arrow S04e08 Legends of Yesterday :P

ocenił(a) serial na 8
gronek31

Bo to stara zajawka, jest drugi trailer.:)

ocenił(a) serial na 5
gronek31

Tak samo Arrow ma stary kostium, pokazali że Sara zmartwychwstanie, Ray będzie żył :D

ocenił(a) serial na 9
marchewsz

https://www.youtube.com/watch?v=_rgzmQ_vpSo w tym trailerze to nawet Flasha i Arrowa nie pokazali tak jakby odgrywali w tym serialu parę scen i to wszystko. Ogólnie wygląda grubo i ciekawe jak to wszystko się będzie sklejać w całość.

ocenił(a) serial na 5
gronek31

Bo tak bedzie, pare scen i to wszystko xD
To jest serial o White Canary, Atomie, Heathwave, Mr.Freeze, Firestormie i może Rip Hunterze, Flash i Arrow mają swoje seriale ;)

ocenił(a) serial na 8
marchewsz

Myślę że w Lot Rip Hunter zabiera ludzi, którzy nie mają zbyt wielkiego wpływu na historię, nie są postaciami kluczowymi dla przyszłości. Flash i Arrow pewnie pojawią się w pilocie.

ocenił(a) serial na 5
taPcz4N

W którymś ma się pojawić jeszcze Oliver z przyszłości, i ma pojawiać się też Connor ;)