PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45388
6,1 11 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Witam mam pytanie czemu doktorkowi tak bardzo zalezy na przyszlosci z flashem? choc w tej
przyszlosci i tak zaginął bo widzimy tytuł gazety i napis Flash missing

ocenił(a) serial na 10
jareeecki

Wydaje mi się że on chcę ją zmienić.

crashwin

Uważam, że wręcz przeciwnie. W 7 odcinku, kiedy Gedeon pokazuje mu nową przyszłość bez Flasha wścieka się i robi co może, żeby to zmienić. Na końcu odcinka kiedy wszystko wraca do normy (Gedeon pokazuje mu artykuł o zaginięciu Flasha) mówi "Dobre wieści. Przyszłość pozostaje bez zmian". Wydaje mi się, że doktorek chce doprowadzić do wydarzeń z dnia 25 kwietnia i zniszczy każdą przeszkodę, która stanie mu na drodze (nawet już to robił).

ocenił(a) serial na 8
Monia1210

Moim zdaniem on chce, żeby Flash dotrwał do tego 25 kwietnia i dopiero późniejsza przyszłość się zmieniła.

ocenił(a) serial na 10
Agness_92

W pierwszych odcinkach było coś na ten temat, dokładnie nie pamiętam ale wynikało z tego, że chce właśnie zmienić wydarzenia na korzyść dobra. Widocznie ma się wydarzyć coś strasznego co spowoduje śmierć/zaginięcie flasha. Ogólnie też wiemy, że doktorkowi zależy na osiągnięciu jak największej mocy i prędkości Flasha, co wiemy z ostatniego odcinka. Mało tego z ostatnich scen i tego co zanotował do Godeona, jest już niesamowicie bliski do stwierdzenia, że Flash potrzebuje na prawdę potężnego wroga plus chce się dowiedzieć jak blackout skradł moc Flashowi, resztę dopowiedzcie sobie sami:P Widać, że nie cofnie się przed niczym żeby Flash przekroczył poziom z wydarzeń z przyszłości.

ocenił(a) serial na 8
Turtlesik

Może Wells po prostu chce żeby tym razem Flash wygrał i nie zginął ?

ocenił(a) serial na 10
Rozgdz

No oto mi mniej więcej chodziło, chociaż możliwe że za tym kryje się o wiele więcej, odcinek 9 odpowie na dużo pytań;p

jareeecki

Nagłówek ma dwie części: po pierwsze "Flash missing in Crisis!", nawiązanie do Crisis on Infinite Earths czy cos takiego. Po drugie "Red skies vanish", co oznacza że Flash prawdopodobnie poświęcił się dla sprawy, czyli "wygrał" z czymś co zagrozi całej planecie (?), niestety swoim kosztem.

Wells musi być pewny, że Flash osiągnie pełnię swojej mocy, zanim nadejdzie "kryzys". Może podglądać gazety z przyszłości, dzięki czemu wie, że póki co są na dobrej trasie...

Oprócz tego widziałem teorie, że dwie bardziej czerwone plamki na zdjęciu do artykułu "red skies vanish" to oczy niejakiego Anty-monitora, czy tam monitora, nie wiem, nie znam się na komiksach.

ocenił(a) serial na 9
Pasieka17

Red skies to odniesienie to Anty-Monitora. Kiedy sie pojawiał niebo stawało się czerwone. Podczas CoIE bary zniszczył działo antymaterii ratując przy tym multiwersum lecz sam zginął.

ocenił(a) serial na 10
Pasieka17

http://en.wikipedia.org/wiki/Anti-Monitor

na zagranicznych forach mówią że Wells właśnie jest tą postacią. Widać że Wells chce kontrolować albo Flasha w przyszłości przez to odbieranie mocy albo kontrolować Reverse Flasha. Cholera wie ale ten z tego tygodnia odcinek był bardzo dobry

ocenił(a) serial na 8
jareeecki

Mi się ogólnie wydaje ,że Wells jest złym Flashem i to on zabił matkę Allena oraz zastraszył Joe Westa co było w 7 lub 6 odcinku.Ale to tylko taka teoria.

ocenił(a) serial na 9
Ola147

Niestety nie. W wywiadzie Kreisberg powiedział, że zobaczymy konfrontację całego team Flash (wśród nich oczywiście Wells) z Zoomem.

ocenił(a) serial na 8
BluRay2012

Nie tak dawno mieliśmy konfrontację całego team Flash (wśród nich oczywiście Wells) z.. Plastique :p
Jeśli to te same zasady... ^_^

ocenił(a) serial na 8
BluRay2012

Ok, dzięki za info.Nie mogę się doczekać ^^