PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45435
5,9 13 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Nie wiem czy coś mi umyka, bo Barry, Cisco i inne postacie przez ten sezon jadą po Wellsie, że niby jego wersja z Ziemia 1 była taka zła i w ogóle, ale przecież to był Eobard Thawne i z tego co pamiętam, to odkryli to w jakimś odcinku 1 sezonu (ta cała sprawa ze znalezieniem ciała starego Wellsa). Może mi ktoś powiedzieć czy coś pomyliłem czy to twórcy serialu sami o tym zapomnieli?

ocenił(a) serial na 5
Watchmaker1415

Owszem to był Eobard, ale podszywał się pod Wellsa. Ciągle walczyli z Rf pod postacią Wellsa. On był mentorem Barrego, ziomkiem Cisco i Caitlin i to on ich zdradził. Wells którego znali był zły, nigdy nie mieli okazji poznać oryginał.

marchewsz

Ale to nie byl prawdziwy Wells wiec powinni mowic, Eobard lub RF

ocenił(a) serial na 5
Watchmaker1415

Zapewne chodzi Ci o to że nie powinni jechać po Wellsie bo tego ze swojej ziemi nawet nie znali... zabił go w końcu Edobard Thawne 15 lat wcześniej potem zmieniając wygląd... Też to zauważyłem ale wielu widzów widocznie nie.... a w serialu.. no cóz... niby o tym wiedzą ale nadal po nim jadą... liczę na to że okaże się dobrym człowiekiem....

waldek1987

I bez sensu, ze na RF mówią Wells

ocenił(a) serial na 7
waldek1987

też to zauważyłem :D

ocenił(a) serial na 7
Watchmaker1415

Niby wiedzą że to nie był prawdziwy Wells ale niesmak pozostał. Po prostu kojarzy im się z tamtym "Wellsem". Przynajmniej ja sobie to tak tłumacze.