PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45446
5,9 13 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Czy tylko ja tak często miewam wewnętrzne odczucie, że nasz HR coś knuje? Może jestem przewrażliwiony tak samo jak nasi bohaterowie ale momentami dostrzegam, że przez ułamek sekundy albo niepotrzebnie się uśmiecha, albo niepotrzebnie pojawia się grymas, a nawet czasami po jego twarzy widzę coś w stylu "ha, jeszcze niczego o mnie nie wiecie".
Co prawda to byłoby już przegięcie, ale z drugiej strony... Pierwszy Wells był zły, drugi dobry, ten może też wyjdzie na złego? Już pomijam fakt, że rozmawia z długopisem, to ma narzędzie do zmieniania twarzy. Zachowuje się dość podejrzanie, takie konkretne podlizywanie. Być może faktycznie ma taki charakter, do czego z jednej strony zdążyłem przywyknąć, że jest taką.. khm, ciotą :D Ale z drugiej strony coś mi nie daje spokoju. Mimo wszystko tęsknie za... poprzednimi dwoma Wellsami.

ocenił(a) serial na 7
mejki

Dla mnie ta postać jest denna. Tęsknię za dawnymi Wellsami

ocenił(a) serial na 6
mejki

Wg mnie wszystko wskazuje, że Wells to nie Wells lecz jego partner finansowy. Wells mówił o tym, że wśród zwykłych ludzi włącza urządzenie do zmieniania twarzy, że widzą partnera a nie Wellsa. Co jeśli jest odwrotnie? To ten partner włącza przy bohaterach urządzenie by udawać Wellsa? Miałoby to sens dlaczego nie jest fizykiem. Szerzej pisałem tu:
http://www.filmweb.pl/serial/Flash-2014-694518/discussion/Wells+w+sezonie+3.+teo ria+-+spoilery,2843298