PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45374
6,1 11 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Extended Trailer

ocenił(a) serial na 8

https://www.youtube.com/watch?v=Yj0l7iGKh8g

ocenił(a) serial na 10
zaar1985

Gdy tu wszedłem twój post widniał już minutę. Szybkiś :> Trailer mocno zachęcił. Aż za bardzo. To raczej ten serial będzie rozgrywał karty, a nie Arrow. Ja jestem jak najbardziej na TAK.

ocenił(a) serial na 5
zaar1985

Szybcy jesteście :) już chciałem wrzucać.
Jak dla mnie jest więcej niż dobrze.

ocenił(a) serial na 9
zaar1985

Trailer świetny, animacje ruchu świetne, Flash świetny. Professor Zoom wygląda jak wyjęty z komiksu. Nie mogę się już doczekać. I Water Wizard villainem odcinka. Widać inspirację New 52.

ocenił(a) serial na 7
zaar1985

fajnie że arrow pojawił się na chwilę serial zapowiada się dobrze

ocenił(a) serial na 8
zaar1985

To wygląda niesamowicie.Jak na serial efekty wyglądają kozacko.Jestem bardzo zadowolony.

ocenił(a) serial na 10
zaar1985

Niestety nie każdemu trailer przypadł do gustu.

http://ask.fm/ihbd/answer/113343159191

Gość wychwala Agents of S.H.I.E.L.D więc nie wiem czy można go brać na poważnie, ale co tam.

Bartonson12

Bo Agents of S.H.I.E.L.D dzieje sie w ciekawszym uniwersum niż flash, arrow i reszta.

ocenił(a) serial na 10
Syndori

Chcesz zacząć kłótnie które uniwersum jest lepsze? Marvel czy DC, poważnie? Jednym bardziej się podoba Marvel, innym DC. Mi się osobiście ,,czerwoni'' znudzili jakiś czas temu gdy postanowili zająć się filmami, a komiksy olali, przez co powstały takie ,,arcydzieła'' jak nowa seria Iron Mana czy Hulka. Szkoda czasu mi na nich.

ocenił(a) serial na 5
Bartonson12

Ja lubię oba uniwersa zarówno od DC jak i od Marvela i z wypiekami na twarzy przyklaskuje wszystkiemu co promuje komiksy obojętnie z której stajni.
Oglądam agentów i po pierwszym sezonie z przykrością stwierdzam że Marvel jeśli chodzi o seriale ustępuje pola DC. (po pierwszym sezonie agentów i 2 arrow) Na szczęście Netflix zabrał się za Daredevila więc jest iskra nadziei bo Netflix to nie słabe ABC.
Żeby nie było że hejtuje - widziałem chyba wszystko łącznie ze wszystkimi animacjami zarówno od DC jak i Marvela.

ocenił(a) serial na 9
castor_fiber1988

Nie widzę, żadnego hejtu w twojej wypowiedzi. Ja też lubię oba uniwersa i nienawidzę jak fanboye Marvel jadą DC i odwrotnie.

ocenił(a) serial na 6
BluRay2012

Mam tak samo. Te kłótnie fanboyów są śmieszne - a oba uniwersa sa fajne:)

ocenił(a) serial na 9
Bartonson12

Po jego wypowiedziach wnioskuje, że to fanboy marvela.

zaar1985

http://www.youtube.com/watch?v=Yj0l7iGKh8g

ocenił(a) serial na 9
Syndori

Jaram się :D No i jeszcze Professor Zoom ktory zabił matkę Barry'ego... Ojj będzie się działo :D

lexus123

Dzięki za spoiler...

ocenił(a) serial na 9
zgadnij_kto

To nie spoiler... Przecież ta scena jest w zwiastunie :| Nie widziałeś ?

użytkownik usunięty
zaar1985

Trailer świetny. Szczerze, to nie spodziewałem się czegoś aż tak dobrego. :)

ocenił(a) serial na 7
zaar1985

https://www.youtube.com/watch?v=Uj3FgZ6xWXc

ocenił(a) serial na 10
mrPARADOKS

Ja sie tylko zastanawiam jaki sens jest wrzucania tego samego filmiku na YT który jest dostępny oficjalnie od kilku godzin.

ocenił(a) serial na 6
Bartonson12

Na "śmiecierzy" nic nie poradzisz. Przykrzy są tacy ludzie.

ocenił(a) serial na 7
Bartonson12

jaki widzisz po mojej nazwie możesz oczekiwać trochę brak sensu :)

zaar1985

Trailer naprawdę zrobił mi smaka na ten serial, a że oglądam 'Arrow' to na bank obejrzę 'Flasha'. W sumie podobają mi się efekty komputerowe, spokojnie widziałbym je w filmie <a oceniam i tak tylko z trailera>. To, że pojawi się Oliver to już w ogóle wielka BOMBA jak dla mnie, i nawet jakąś moralna gadkę o 'hero' wypowiada co świetnie współgra z finałem 2-iego sezonu 'Arrow' gdzie - myślę, że to nie spoiler - w rozmowie ze Sladem mówi, że dzięki niemu został bohaterem. Aha, i z trailera wynika, że głównym motywem przewodnim <przynajmniej tego sezonu> będzie odnajdywanie przez Barry'ego 'metaludzi', całkiem ciekawe.

Aha, GA 'fruwający' z budynku na budynek i Barry 'cool' dalej idzie w duchu tego, co było widać w serialu 'Arrow': Allen podziwia Olivera, nawet gdy zyskał super szybkość xP
Aha2, jeśli Oliver pojawi się w pilocie serialu to spokojnie można założyć, że w tym 'sezonie serialowym' nie będzie żadnego cross-overu między serialami, imo.

matiiii

Wiem, że to niemożliwe, ale chciałbym zobaczyć walke arrow vs flash. Mógłby jakiś złoczyńca sprowadzić za pomocą czegoś flasha na złą stronę.

ocenił(a) serial na 8
HELLBOOOY

Gdyby to miało się stać teraz, to doświadczenie spowodowało by, że szanse Barry'ego były by dużo mniejsze, niż Arrowa, bo trzeba pamiętać, że Arrow ma za sobą cały sztab osób, a Flash chwilowo jest sam. W dziennikach batmana było napisane, że do pokonania Flasha wystarczy uszkodzić jego jedną z nóg, więc dali by radę po czasie. Doświadczony Flash pokonał by Arrowa, bo nie jest on przystosowany do walki z jednostkami tak szybkimi, za to pewnie on pokonał by takie postaci, których nie pokonał by Flash.

Lordnar

Pisałem, że TYLKO arrow vs flash. A tak po za tym pojedynek byłby właśnie ciekawy bo flash jest w teori lepszy, ma ''moce''. Pisałeś, że flash niema doświadczenia, on NIGDY go nie zdobędzie. Oliver był przez 5 lat na wyspie i nie tylko, a flash włóczył się po laboratorium.

ocenił(a) serial na 8
HELLBOOOY

Chodziło mi bardziej o doświadczenie w wykorzystywaniu swoich umiejętności. Arrow strzelanie z łuku opanował do perfekcji, podobnie z innymi zdolnościami, Flash jeszcze nie umie w pełni wykorzystać swojego "daru", stąd ma mniejsze szanse :)