PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45388
6,1 11 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

i mamy nowy zwiastun odcinka 1x10. szkoda że trzeba czekać do 20 stycznia ale zapowiada się meegaaaa... :)

https://www.youtube.com/watch?v=vwQ5FmiWLVM&feature=youtu.be

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

Ojj tak :) chociaż już 9 był bardzo dobry

ocenił(a) serial na 7
Ra_s_al_Ghul

i 8 crossover też, same solidne odcinki. oby po przerwie poziom się utrzymał :D

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

No mam nadzieje że serial nabierze takich samych kolorów po świętach ;p

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

Pytanie do 8, czemu nie było wszystkich szczen ze zwiastuna. https://www.youtube.com/watch?v=_H0o5nf_pkA

ocenił(a) serial na 9
kirmarks

Wydaje mi się, że wszystkie były. Może widziałeś tylko odcinek Flasha (s01ep08)? Potem jego kontynuacja jest w Arrow (s03ep08).

ocenił(a) serial na 8
Aley

Wiesz mogli w odcinku powiedzieć ze dalsza cześć jest w arrow.(nie uśmiecha mi się nadrabianie 2/3 sezonów)
Odkryłem to ze to 2 odcinki kilka minut później.

ocenił(a) serial na 9
kirmarks

Fakt. Sama wpadłam na tę informację przypadkiem na Filmwebie. Osobiście polecam Arrow, ale jeśli naprawdę nie chcesz go zaczynać to dla jasności dodam, że ta tak zwana kontynuacja obejmuje właściwie wyłącznie przypadek sprawy ze Starling City (to był bodajże facet z bumerangami?) i poza gościnnym występem Flasha, Cisco i Caitlin nie ma ona wpływu na historię z Central City.

ocenił(a) serial na 8
Aley

Ta ale mam nie pisaną umowę ze oglądam flasha tylko z siostrom a bez niej nie mogę. Pytałem ją o zgodę a ta się upiera o nadrobieniu aroła.
Ale dzięki za info.

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

Trenuj Barry, trenuj :)
Czyżby znowu odcinek SnowBarry ? :D

ocenił(a) serial na 7
Rozgdz

no trzeba Barremu znaleźć obiekt miłosny, skoro Iris go olała :P

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

Kim byłby superbohater bez atrakcyjnej lady in distress ? ^_^

ocenił(a) serial na 7
Rozgdz

haha zanim Iris się zorientuje że Barry jest zaj....ty :P niech i Caitlin ma coś z życia :D

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

Jeśli Caitlin zajmie Barry'ego wtedy lepiej żeby Iris z nią nie zadzierała. Bo się zamieni w Killer Frost i ubije rywalkę :p
Naprawdę chciałbym zobaczyć Danielle Panabaker jako KF. Coś mi mówi że byłaby świetna ;)

ocenił(a) serial na 7
Rozgdz

na pewno będzie, ale wątpię żeby nastąpiło to szybko. dobry temat na 3 sezon i dalej...:) tak samo przemiana Cisco...

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

W sumie tak naprawdę w ewentualnym SnowBarry najfajniejszy jest pomysł Flasha i Killer Frost jako pary :p

bzyczek881126

Oficjalny opis odcinka 1x10 pt. "Zemsta Łotrów":

Leonard Snart aka Captain Cold powraca do Central City z nowym, porywczym partnerem - Mickiem Rorym aka Heat Wave'em. Duet planuje ukraść obraz wart miliony dolarów, ale Cold ma jeszcze jeden cel - zastawić pułapkę na Flasha. Snart i Mick porywają kogoś bliskiego Flashowi i grożą uśmierceniem tej osoby, jeżeli Flash nie stawi się na bitwę ognia i lodu. W rozmowie z Joe Barry wątpi, czy powinien ponownie zmierzyć się ze Snartem, ze względu na zniszczenia, jakie wywołała ich poprzednia walka. W międzyczasie, prosi dr. Wellsa, Caitlin i Cisca o pomoc w zintensyfikowaniu swojego treningu i przygotowaniu się na powrót Reverse Flasha do miasta. Iris mierzy się z konsekwencjami wyznania Barry'ego, a Cisco wykonuje dla policji nową tarczę.

Scenariusz: Geoff Johns i Kai Yu Wu
Reżyseria: Nick Copus

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

nowe promo
http://www.spoilertv.com/2015/01/the-flash-new-promo-speeding-bullet.html