Najbardziej bym chcial zeby barry miał na nią wywalone, jej ryj jest irytujacy
kolejny jakże ciekawy temat na forum.... ludzie..... przede wszystkim więcej obiektywizmu do postaci w filmach i serialach...
a co do Ciebie.... cytuje "Najbardziej bym chciał żeby barry miał na nią wywalone, jej ryj jest irytujący"
bym chciał? chyba chciałbym.... ale i tak najlepsza jest końcówka... jej ryj.... cóż, jakość tego wpisu świadczy o twojej jakże wysokiej kulturze osobistej... nic dodać nic ująć
Ryj to mają świnie. Jezus, czy filmweb ma modów których kasuje takich łagodnie mówiąc: niegrzecznych?
wiesz.... jak on napisał forum jest do wyrażania opinii ale jakaś kultura obowiązuje... chociaż na film webie jej nie widzę
ogólnie nie udzielam się w dyskusjach tutaj ponieważ "rozmowy" o filmach itp przypominają kłótnie nastolatków o to czy real czy barcelona, pełno w nich obrażania itp
napiszesz coś o filmie który Ci się spodoba, a ktoś nazwie Cię frajerem pisząc że jest beznadziejny.... obiektywizmu trochę gusta są rózne, ja jakoś nie obrażam znajomych którzy mają inne zdanie...
Ja też tak nie robię, no ale jajak jesteś fanem jakiegoś filmu to bronisz ile wlezie. Ja tak mam z DC Comics
Ja też tak nie robię, no ale jajak jesteś fanem jakiegoś filmu to bronisz ile wlezie. Ja tak mam z DC Comics
bronienie bronieniem ale ten temat... jeden z wielu zwyczajnie głupich na forum... jego tytuł i pierwszy wpis... no jesli to ma być hołd dla serialu i DC to ja dziękuje
Candice Patton ? Piękna kobieta...!!! A Tobie, radzę zajrzeć do tornistra, bo za parę dni powrót do szkoły.
Zdanie ma prawo wyrazić każdy, ale to w jaki sposob je wyrażamy, świadczy niejako o nas samych. Nie podoba Ci się... ? Spoko, ale zakładanie nowego wątku i zaśmiecanie forum takim wpisem ??? No żesz kurde, żeby nie powiedzieć ku**a :|