No właśnie jakie, bo się powoli nudzę.
House of Cards, Vikings, myślę czy by nie zobaczyć Agent Carter.
Gotham nie oglądam, słyszałem że słabe.
Nwm, ja tam uważam za równe z 3 sezonem Arrowa i 1 sezonem Flasha. Wiesz, jak ludzie nie widzą Batmana w Gotham to już płaczą.
jeśli nie widziałeś polecam Peaky Blinders i oczywiście Vikings, osobiście oglądam jeszcze sitcomy takie jak Big Bang Theory i anime jak Log Hoizon,One Piece(to troche dziecinne)
Akurat w poniedziAlek będzie 3sezon Bates Motel. Polecam. Jak ktoś nie widział Breaking bad niech się nie przyznaje pozdrawiam
Widziałam pierwsze 3 odcinki i zrezygnowałam. Przyznaje się. Walking Dead też nie oglądam i żyję.
person of interest i biale kolnierzyki
POI wciąga klimatem, ale jak to na poczatku zaczyna sie dziac pod koniec 1 sezonu
BK po kilku odcinkach juz coraz mniej oklepane motywy i serial zakonczony z pompą, nie byl ciagniety na sile i do konca byl wysoki poziom
Game of Thrones, Vikings, Spartacus, Person of Interest, Agent Carter, Agents of SHIELD, The Musketeers, Black Sails, LOST, Prison Break, Heroes, Reign, Outlander, The Walking Dead, True Detective, Fargo, How I Met Your Mother, Once Upon A Time, Once Upon A Time in Wonderland, Teen Wolf, True Blood, Misfits, Brooklyn Nine-Nine, Merlin, Wilfred, Terra Nova, Galavant, Selfie, Harper's Island,
Temat jest o tym jakie oglądamy, a nie jakie istnieją ;)
Do do tematu to ja się nie katuję serialami tak bardzo więc u mnie jest jeszcze poza Arrow i The Flash, Agents of SHIELD, The Walking Dead i muszę nadrobić Agent Carter.
Agents of Shield i Agent Carter. Red Road i Golden Boy ale to już inne klimaty. Stalker ale chyba go też anulowali.
The Good Wife
Supernatural
Scandal
Revenge
House o Cards
rozumiem, ze piszemy tutaj o serialach, które są aktualne, a nie kto jakie zaległe ogląda po raz 10- ty;)
O tak !!! Podpisuje sie Banshee, świetny serial ;) przerysowane sceny walki ale w tym tkwi urok tego serialu ;)
Oczywiście! Mocne i krwawe Sceny walki, dużo seksu, lejąca się whisky, świetne postaci, genialne wątki - to wszystko jest w Banshee. kto nie widział niech żałuje.
Ja sobie obejrzałem Smallville tym razem od początku.Muszę przyznać że przy kilku odcinkach byłem w lekkim szoku.
Ja oglądam Forever, tylko odcinki wychodzą nieregularnie. Raz odcinek pojawia się raz na tydzień, innym razem raz na dwa tygodnie.
The Walking Dead, Wikingowie, Gotham, Gra o tron, Demony Da Vinci, Luther, Homeland, Hannibal, Breaking Bad-polecam WSZYSTKIE