Cześć, wszyscy uważają, że Alchemy to alterego Juliana, a ja mam zgoła inne zdanie.
Według mnie Julian moze być kimś w rodzaju nowego Wellsa.
Przecież jest świetnym naukowcem i jego stosunki z Barrym zaczynają się poprawiać, a Wells przybyły z wieloświatu to oszust (i według mn jeszcze cos knuje) i nie jest w stanie dostatecznie pomóc ekipie.
Co myślicie?
No cześć. ;d
Ale odpowiadając na twoje pytanie, myślę że jednak nie będzie Juliana w Team Flash, bo Julian musiałby znać tożsamość barrego najpierw, a patrząc na CW to myślę że jednak wells będzie jeszcze przez dłuższy czas, w końcu taki schemat Flasha :D
Julian będzie miał inną rolę, ale nie chce ci spoilerowac. No i jak dla mnie Julian jest specjalistą w dziedzinie jak Caitlin, a nie Wells.
Też o tym myślałem, ale szanse na to, że Julian trafi do Team Flash są znikome.
Gdyby miał tam trafić, to w miejsce Caitlin, która zmienia się w Killer Frost, a w 3x07 już się nią stanie. W tym odcinku porwie Juliana i to mogłaby być furtka do tego, żeby Julian poznał tożsamość Flasha, którego zdemaskuje np. Killer Frost, która nie myśli trzeźwo, kiedy włączają jej się te światełka w oczach jak ostatnio, kiedy mało co nie zabiła tego Dr. Nigga i wtedy Julian mógłby dołączyć do Team Flash w miejsce Caitlin, ale raczej z niej nie zrezygnują. Cisco i reszta znajdą pewnie sposób, żeby ją "odczarować" i pewnie wszystko wróci z nią do normy.
Tom Cavanagh jest stałym członkiem obsady, jest zbyt ważny dla tego serialu. Może i ten nowy Wells H.R. jest jakiś dziwny, ale pewnie go zatrzymają, przynajmniej na kilka odcinków, bo potem może uda się jakoś sprowadzić tego z E-2, ale w to też wątpię. Pewnie ten nowy H.R. będzie robił w Teamie za śmieszka i mimo, że nie jest naukowcem, to go zatrzymają.
Julian będzie Alchemym, to dla mnie pewniak. Jest tyle różnych odwołań, że to jest aż niemożliwe, żeby nie krył się pod tamtą maską.
Nawet jak HR okaze sie ze ma jakies ciemne plany to team i tak mu wybaczy bo oni sobie wszystko wybaczaja haha