PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45388
6,1 11 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Kiedy w Polsce ?

ocenił(a) serial na 8

Witam. czy ktoś wie kiedy będzie ten serial leciał w jakiś TV z Lektorem PL ? wiem, że w internecie są odcinki nawet chyba i z napisami PL, ale ja nie oglądam wole w TV.

ocenił(a) serial na 6
PawelKora

Nie będzie w Polsce.

PawelKora

'Arrow' w PL wykupił TV Puls więc pewnie wykupi też i ten serial. Biorąc pod uwagę, że emisja s1 najprawdopodobniej nastąpi wraz z emisją s2 w Stanach można śmiało założyć, że trochę sobie poczekasz ;)

ocenił(a) serial na 6
matiiii

Zawsze wcześniej Arrow leciał na Universal Channel.Jak na UC leciał 2 sezon Arrowa to na Tv Pulsie 1.I nie sądzę aby flash był emitowany w Polsce ponieważ UC wykupiło Arrowa od razu jak rozpoczął się pierwszy sezon.

Mr_Apokalips

Nie mam pojęcia jak płatne czy kodowane kanały emitowały 'Arrow' :) TV Puls jest ogólnodostępny i tylko tam widziałem 'Arrow'. 'The Flash' jest produkowany przez 'The CW' więc podejrzewam, że jeśli kupili jeden serial to i drugi kupią w pewnym momencie. Gdyby seriale należały do innych stacji to wtedy powiedziałbym, że szanse są znacznie mniejsze. Ale to wszystko gdybanie z mojej strony tak czy siak - jak się nie sprawdzi to PawelKora nie obejrzy z lektorem, co najwyżej z ivo.