Czy może ktoś mądry wytłumaczyć mi łopatologicznie czemu w ogóle Killer Frost istnieje?
Na Ziemi 2 Kasia dostała promieniowaniem i stała się zła ( swoją drogą tam KAŻDY był zły) ale na Ziemi 1 nie jest zła wiec po co to wszystko? Czy jej posiadanie/nieposiadanie mocy zmienia jej osobowość? Nie wierzę w to i biorąc po uwagę jakie wyjaśnienia CW nam podał nie uwierzę.
Jeżeli ktoś jest socjopatą to jest nim bez względu na to czy mam moce czy nie wiec dlaczego tu mi wciskają Dr Snow/Mrs Frost?
Ja nie rozumiem czemu jej osobowość się odwraca o 180 jak zdejmie ten wisiorek, może ktoś mi to wyjaśnić bo to się naprawdę kupy nie trzyma?
W sumie dobre pytanie... na ziemi nr 2 była zla bo tam było wiele złych odpowiedników dobrych postaci z ziemi nr 1
Ziemia nr1 vs Ziemia nr 2
Vibe-Reverb
Dobry Firestorm - Zły Firestrom
Kapitan Singh - Singh jako przestępca
Ale... np wiele postaci na obydwu ziemiach było takich zwyczajnych, na obydwu ziemiach byli dobrzy np. Joe West, Iris, Wells (z ziemi nr 1 chodzi o tego którego 15 lat temu zabił Reverse Flash)
Może więc jest tak że kilka postaci na obydwu Ziemiach jest zła... np Killer Frost...
Jednak dokładnej odpowiedzi na Twoje pytanie nie znam. Może ktoś inny udzieli jakiejś bardziej sensownej odpowiedzi