PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45391
6,1 11 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Komiks

ocenił(a) serial na 8

Serial przypadł mi do gustu i stwierdziłem, że chciałbym się trochę w to zagłębić. Tylko mam mały problem. Nie mam pojęcia od czego zacząć (jest wiele wersji komiksu). Czy jest ktoś w stanie pomóc i nakierować mnie na właściwy tytuł ?

ocenił(a) serial na 9
telek_7

Przed New 52 nic Ci nie mogę doradzić, bo oprócz Flashpoint nie czytałem nic. Ale spokojnie możesz czytać obecną serię w New 52 Briana Buccellato i Francisa Manapul. Początek jest średni, ale później się rozkręca z historiami Rogues Revolution, Gorilla Warfare i Reverse, gdzie dostajesz prawie wszystko co jest w serialu (czyli Rogues, Grodda i Reverse Flasha).

ocenił(a) serial na 8
BluRay2012

Dzięki wielkie, już przeczytałem vol. 1. Lecę kupić resztę na mojego kindla :D

ocenił(a) serial na 9
telek_7

Szczególnie polecam Rogues Revolution, moim zdaniem najlepsza historia z Flashem z New 52. Po wszystkim, jakbyś chciał, mógłbyś przeczytać jeszcze mini serie Forever Evil: Rogues Rebellion. Powiązane z eventem Forever Evil, ale na tyle, że nie musisz czytać głównej serii Forever Evil, bo wszystko co trzeba wiedzieć jest wytłumaczone w One-shot The Flash #23.3 Rogues i pierwszym numerze mini serii. Jeśli się nie mylę to wszystko wyszło w ramach wydania zbiorczego Forever Evil: Rogues Rebellion.