PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45388
6,1 11 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Po sieci krążą zdjęcia z 10 odcinka, na których można zobaczyć Reverse Flasha. Ponadto zdjęcia potwierdzają, że Wells nie będzie Professorem Zoom.
http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWildingNewsAndReviews/news/?a=111876

ocenił(a) serial na 9
BluRay2012

ale na jednym zdjęciu widać okulary profesora , jakby zniknął , stawiam na teorię że Wells należy do team Zoom , ewentualnie może jest Monitorem (tym dobrym) , sam już nie wiem , postać profesorka jest rzeczą która mnie w tym serialu trzyma najbardziej .
Tylko tydzień i wszystkiego się dowiemy (poza prawdziwą tożsamością Zoom'a

ocenił(a) serial na 9
Misialach21

Albo jest po prostu Harissonem Wellsem, który pracuje dla Zooma, a cała jego wiedza na temat przyszłych wydarzeń pochodzi od Zooma.

ocenił(a) serial na 9
BluRay2012

celna uwaga , nadal Wells jest owiany tajemnicą , ale istnieje możliwość ,że harison został przysłany przez kogoś od Allen'a z przyszłości , by pomagał Barremu tak by był gotowy na Zoom'a , a Zoom dowiedział się o tym i zabił żone Wells'a wpierw a potem dotarł do nowego odcinka

ocenił(a) serial na 8
BluRay2012

Albo odwrotnie -to Zoom pracuje dla Wellsa a ten trzyma go gdzieś w podziemiach w kriokomorze, czy cuś takiego :p

ocenił(a) serial na 10
BluRay2012

Może Wells to Wally? Taka moja mała teoria. Tak, West był rudy, ale to byłaby zbyt duża podpowiedź więc może chcieli być bardziej dyskretni. To całe zamartwianie się o przyszłość Barry'ego w sumie by się zgadzało, ale mimo wszystko jest za wcześnie by wyciągać jakiekolwiek teorie. W końcu sidekick Barry'ego nie trzymałby jego największego wroga w sekrecie.

ocenił(a) serial na 9
Bartonson12

Nie sądzę, aby to był Wally, choć to jest możliwe. Ja mam obecnie 3 kandydatów:
- Barry z przyszłości
- Eobard Thawne z XXV w (potomek Eddie'ego
- Rip Hunter (zajmuje się tego typu sprawami z czasem, więc jeżeli Barry był potrzebny do uratowania lini czasu, to dlaczego nie miałby interweniować)

ocenił(a) serial na 8
BluRay2012

Ja jednak myślę że Zoom to Wells (chociaż wolałbym chyba bardziej alternatywnego lub przyszłego Barry'ego - po dzisiejszym odcinku mam wrażenie że Grant Gustin zagrał perfekcyjnego Zooma :p)

ocenił(a) serial na 9
Rozgdz

Ja właśnie skłaniam się co do złego Barry'ego. Wells dla mnie odpada, ale wciąż trzymam się swojej teorii, że pracuje dla Zooma, bo ten obiecał mu, że przywróci życie jego żonie.

ocenił(a) serial na 9
BluRay2012

czy przypadkiem Eobard miał obsesji na punkcie Flasha i się fizycznie do niego upodobnił? operacje platyczne ETC?
Najbardziej logiczne to dla mnie , na zdjęciach niektórych wygląda jak Barry ..
Co sądzicie?

ocenił(a) serial na 9
Misialach21

Tak, miał obsesje nad tym aby być i wyglądać jak jego idol Barry. Również zauważyłem, że Zoom przypomina Barry'ego.

ocenił(a) serial na 8
BluRay2012

Jest już promo:
http://www.youtube.com/watch?v=6cM55Q7HOY8