Flash

The Flash
2014 - 2023
7,4 46 tys. ocen
7,4 10 1 45875
6,0 10 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Taki niby szał łał, ja to obejrzałem i nic mnie nie zachwyciło. Zwykły przeciętniak. Szkoda że tak
marnie się zaczyna. Mam wrażenie ze widzowne są coraz mnie wymagający i dziś nastolatki łykną
każde gówno, które odpowiednio rozreklamujemy. Jak fan uniwersum DC Comics jestem bardzo
zawiedziony.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 10
robokob

Chyba jeszcze nie widziałeś pilotu Constantine'a.

ocenił(a) serial na 7
Bartonson12

az taki slaby?

ocenił(a) serial na 10
luquepl

Aż taj źle nie jest, jest gorzej niż we Flashu, a że robokop rozczarował się Flashem to jeszcze gorzej z Johnem będzie.

Bartonson12

Nie, ale dzięki za ostrzeżenie,

ocenił(a) serial na 10
robokob

Na podstawie Twojego kokpitu trudno jest stwierdzić, jakie seriale Tobie się podobają.. Ja oglądam ,,Arrow"; "Smallville"; "Nikita(2010)" i "Supernatural" i na pewno będę oglądać ,,The Flash" i "Constantine". Oglądam jeszcze inne seriale, ale nie są zbliżone tematyką do tych wymienionych wyżej.

wojtek1993_filmweb

Ostatnio podobał mi sie Sherlock, Fargo, Detektyw. Hannibal, był spoko. Arrow raczej średni, z tym że na plus, wiec jako fan DC oglądam, bo nie jest tragiczny. Smallvill raczej dla nastolatków - jestem pewnie za stary by dostrzec jego fenomen, a Nikity nie widziałem.

ocenił(a) serial na 10
robokob

,,Smallville" nie jest dla nastolatków. Mam 21 lat i uważam, że to bardzo dobry serial, który jest oparty na komiksie DC o młodzieńczych latach Supermena.

ocenił(a) serial na 2
robokob

Mądrze napisałeś