PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45368
6,1 11 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Taki niby szał łał, ja to obejrzałem i nic mnie nie zachwyciło. Zwykły przeciętniak. Szkoda że tak
marnie się zaczyna. Mam wrażenie ze widzowne są coraz mnie wymagający i dziś nastolatki łykną
każde gówno, które odpowiednio rozreklamujemy. Jak fan uniwersum DC Comics jestem bardzo
zawiedziony.

ocenił(a) serial na 10
robokob

Chyba jeszcze nie widziałeś pilotu Constantine'a.

ocenił(a) serial na 7
Bartonson12

az taki slaby?

ocenił(a) serial na 10
luquepl

Aż taj źle nie jest, jest gorzej niż we Flashu, a że robokop rozczarował się Flashem to jeszcze gorzej z Johnem będzie.

Bartonson12

Nie, ale dzięki za ostrzeżenie,

ocenił(a) serial na 10
robokob

Na podstawie Twojego kokpitu trudno jest stwierdzić, jakie seriale Tobie się podobają.. Ja oglądam ,,Arrow"; "Smallville"; "Nikita(2010)" i "Supernatural" i na pewno będę oglądać ,,The Flash" i "Constantine". Oglądam jeszcze inne seriale, ale nie są zbliżone tematyką do tych wymienionych wyżej.

wojtek1993_filmweb

Ostatnio podobał mi sie Sherlock, Fargo, Detektyw. Hannibal, był spoko. Arrow raczej średni, z tym że na plus, wiec jako fan DC oglądam, bo nie jest tragiczny. Smallvill raczej dla nastolatków - jestem pewnie za stary by dostrzec jego fenomen, a Nikity nie widziałem.

ocenił(a) serial na 10
robokob

,,Smallville" nie jest dla nastolatków. Mam 21 lat i uważam, że to bardzo dobry serial, który jest oparty na komiksie DC o młodzieńczych latach Supermena.

ocenił(a) serial na 2
robokob

Mądrze napisałeś