Słuszna uwaga może Flash zniszczył w przyszłości Revers Flesha może dla tego nie chciał ponownie do tego i postanowił się pozbyć małego Barrego... ale to tylko spekulacje, mam nadzieje że powód dla którego Revers Flash przybył do przeszłości zostanie wyjaśnione, ale szykują kolejny sezon więc kto wie co oni wymyślą ;)
jeśli mógłbym: moim zdaniem raczej nie ma żadnej drobnej przyczyny,że chce go zabic poza jedną i także występującej w kreskówkach czy komiksach: jest jego najgorszym wrogiem i vice-versa-przynajmniej wg. mnie
Mnie za to bardziej zirytowało to, że od momentu w którym Wells ujawnił się nam (widzom) nie zamyka swojego schowka na kostium. Przecież gdyby zamknął ten schowek to nasza ekipa zobaczyłaby tylko gazete z przyszłości nie mając dowodów na Wellsa ;p
Moim zdaniem Harrison specjalnie im ułatwia pewne rzeczy. W końcu zależy mu aby wykrzesać z Barry'ego więcej szybkości. Wściekły Barry to szybszy Barry:)
Akurat też tak sobie kminiłem, że może RF chce zostać odkryty i sprawić żeby Barry miał motywację stania się jeszcze szybszym.
Skoro Eobard jest takim geniuszem na pewno dawno już się zorientował ze oni wiedzą, dziwne zachowanie Barrego , wycieczka Cisco i Joe . Co do pokoju wellsa mam nadzieje ze wytłumaczą to lepiej niż coś w stylu nie było zabezpieczone bo nikt nie wiedział gdzie to jest .
Moze byc tak, ze otwiera sie dopiero po dolozeniu reki speedsterow tak jak ktos wczesniej pisal...
Nie zapominaj, że Wells miał kamery w mieszkaniu Barrego i pewnie nietylko tam.
Dobry odcinek, naprawdę dobry (pewnie nic ponad to, ale przyzwyczaiłem się do Flasha, że ma CO NAJMNIEJ dobre odcinki xd). Fajny był motyw z Everymanem, gdy zaczął przybierać postacie z otoczenia Barry'ego - no było śmianie, zwłaszcza z Caitlin :D Fajny gościnny występ osóbek z Arrow i.. CANARY CRY, f*ck yeah! :D Wreszcie prawda o Wellsie nie-Wellsie wyszła na światło dzienne, i co ciekawe nasza trójka znajomych znalazła sekretne przejście-schowek Wellsa. Robi się ciekawie i albo ja odnoszę takie wrażenie, albo żaden następny sezon Flasha nie będzie mógł stanąć w szranki z sezonem nr1 i całą tą otoczką Wellsową? :)
Weźcie mi wytłumaczcie jedno
Jakim cudem nad grobem Wellsa były ślady tachionów skoro do zabójstwa, nie użyto mocy pędu? Cisco znalazł ten grób i powiedział, że miało tu miejsce "trochę podróży w czasie". To mi się akurat rzuciło w oczy :P