Wątpię żeby to był Ronnie. Na Ronniego powinna inaczej zareagować. Możliwości jest kilka. Savitar to Barry, albo Eddie który jest zły na Barryego za igranie z czasem albo Wally co by wyjaśniało jego zły stan psychiczny w 2024 bo odkrył ze Savitar to on, albo H.R.
Też długo obstawiałam Wally'ego - przyszłego, dorosłego Wally'ego, ale czy to, że młodszy Wally jest na wózku nie oznacza, że starszy też powinien być sparaliżowany? Dlatego po ostatnim odcinku myślę, że to jednak nie Wally. A najbardziej szaloną koncepcją, na jaką wpadłam, jest to, że to właśnie Barry :) Ronnie też przeszedł mi przez myśl, ale rzeczywiście Caitlin powinna rzucić mu się na szyję. Może to Julian? Wówczas reakcja Caitlin byłaby adekwatna. Albo może to Hunter Zoloman czyli Zoom, ale z jakiejś innej rzeczywistości czy linii czasowej? Bo na bank ktoś, kogo znamy.
Ona musiala zobaczyc kogos komu udalo sie wyprzec swoja druga strone, tak jak ona chce zeby Catlin zniknela raz na zawsze. Stawiam, ze zobaczyla Barrego ktory bedac Saviatarem nie ma problmow z zamordowaniem Iris.