PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45491
5,9 13 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Pierwszy sezon był fajny, przyjemny odmóżdżacz na wieczór po długim dniu. Drugi był już nieco gorszy, ale dalej znośny i dało się oglądać. Trzeci to porażka pod każdym względem. Ten sezon ma tylko jedno- Tom Cavanagh, fajnie gra fajne postaci.

Scenariuszowa tragedia, ciekawe czy ktoś zliczył ile razy na odcinek wyprowadzane są dwie osoby na ten sam korytarz żeby pogadać... Dosłownie co 10 minut w tym serialu jest "mogę cię prosić na moment?", dno którego nie mogłem przeżyć, brak jakiegokolwiek pomysłu na prowadzenie dialogów.

Wiedzą co się wydarzy, wiedzą jak zginie Iris (albo i nie) a żaden idiota nie przygotował miejsca szpitalnego z czekającymi chirurgami... Wszyscy siedzieli wokół umierającej osoby i ehe spoko no zdechnij sobie bo musimy lecieć z gównianymi motywami dalej.

Można by dalej wymieniać, takie rzeczy jak to że Cisco to największy cienias w zespole, który boi się wszystkiego i tylko cały sezon jest obijany, to że co chwilę Barry pastwi się nad swoim braciszkiem i obwinia go o wszystko i potem przeprasza i nagle voila- znów przyjaciele, żeby za 30 sekund znów była poważna spina... I tak bez końca, kto widział ten wie. Materiałem na ten sezon tak na prawdę sensownie dałoby się obsadzić 4-5 odcinków i nic by to nie straciło, bo masa epizodów to po prostu kręcenie kijem w kupie, które nic nie wnosi.

Już całkowicie nie do zniesienia jest to, że główni bohaterowie dostają bęcki co chwile, bo stoją i patrzą i czekają żeby dostać w japę. Nieważne jaka OP moc, refleks, szybkość, dostaną wpiernik i tak, bo tylko i wyłącznie stoją i patrzą.

Nie wiem kto ten sezon robił, ale spowodował, że kolejnego trzy metrowym kijem nie mam zamiaru ruszyć.

WyrafinowanyZgrabnyNick

Temat taki trochę wyważanie otwartych drzwi, teraz kończy się już sezon czwarty.
Obejrzyj nowy sezon, zmienisz zdanie o sezonie trzecim.
Albo nie oglądaj bo dostaniesz wylewu.