Witam, oglądałem tej serial od początków jego produkcji, jednak sezon 7 nie jest górnych lotów. Pierwsze sezony były według mnie naprawdę ok, odcinki leciały w górę i dół ale sezony same w sobie trzymały poziom. To co się dzieje teraz jest według mnie bardzo słabo takie utrzymanie serialu na siłę i nie zdziwię się że skończą go po tym sezonie. Mam jednak nadzieję że tego nie zrobią, postać flasha jest naprawdę uniwersalna i mogliby wiele z nim zrobić, ale widać że scenarzyści nie mają pomy6słu. Chciałbym po prostu zobaczyć 8 sezon w którym naprawdę w porządku zakończą ten serial, bo w tym sezonie się to nie zapowiada. Jest to subiektywna opinia.
Według mnie 7 sezon jest równie dobry jak inne trochę cię rozumiem ale narazie jest taki futurystyczny klimat ale niedługo naprawdę będzie fajnie obejrzeć walkę still force ze speed force z strenght force z sagę force i wojnę rządu z Frost
I ja w 6 sezonie też mniej lubiłem te odcinki i cały serial przez właśnie klimat spierdzylenia wrzystkiego ale z czasiem mówię ci że będzie dobrze taka gadka jest mówiona co sezon że „ NO NO niefajnie zrobili ten sezon NO mógłby się skończyć już ten serial NO” mówię ci że w końcu i tak karzdy powie że jednak te sezony były dobre i bez sensu tak pisali