PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45393
6,1 11 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Wizerunek Wellsa

ocenił(a) serial na 8

Zauważyłem , że na początku sezonu Wells był taki opanowany i spokojny a teraz z biegiem odcinków jego charakter , mowa i wyraz twarzy bardzo się zmienił . Teraz zachowuje się trochę jak chory psychicznie i jego gadka że w przyszłości jest geniuszem , to już nie ten Wells co kiedyś . Kreacja i gra aktorska Tom Cavanagha jest na najwyższym poziomie . Teraz zostało nam czekać na 22 odcinek 1 sezonu z Flashem , Arrowem (nie wiem jak nazwać Olivera Al Sah Him czy Arrow ) i Firestormem vs Reverse Flash . Będzie się działo

ocenił(a) serial na 8
padawan_2

Z góry przepraszam jeżeli komuś coś zaspoilerowałem , ale zapomniałem oznaczyć , że ten post zdradza fabułę .

ocenił(a) serial na 9
padawan_2

Arrowem, 22 odcinek Flasha dzieje się po finale 3 sezonu Arrow. Eobard teraz może być sobą. Wcześniej gdy udawał Wellsa musiał zachowywać się jak on, żeby zdobyć zaufanie Barry'ego, ale gdy prawda o nim wyszła na jaw, może im pokazać prawdziwego siebie. Zgadzam się co do gry aktorskiej Toma, najlepsza w tym serialu.

ocenił(a) serial na 9
BluRay2012

Podobno mamy zobaczyć jeszcze raz w tym sezonie prawdziwe oblicze Eobarda.

ocenił(a) serial na 9
lexus123

Prawdziwego Eobarda i prawdziwego Wellsa.

ocenił(a) serial na 9
BluRay2012

Dokładnie ;) Eobard to akurat mnie nie dziwi... Ale jak pokażą Wellsa, to mnie zastanawia. Jedyne racjonalne wyjaśnienie, to to, że pokażą go sprzed wypadku. Sceny z Wellsem ju były, ale w zasadzie zbyt dużo nam o nim nie powiedziały. Czekam z niecierpliwością :)

ocenił(a) serial na 8
lexus123

Dokładnie. Czekanie to najgorsza rzecz :)

BluRay2012

Ciekawe czy zdejmie jego wizerunek po tym jak zdobył go w wypadku...

ocenił(a) serial na 8
BluRay2012

Ogólnie obsada jest bardzo dobra i moim zdaniem ten aktor co gra
flasha (Grant Gustin coś takiego) powinien zagrac w filmie DC a nie Ezra Mller który nawet nie pasuje do roli Barryego Allena .

ocenił(a) serial na 5
padawan_2

Tak samo wszyscy mówili o Gustinie ;) Że taki chudy i w ogóle nie pasuje do takiego mega koksa jakim był Barry Allen. Nie ma co oceniać dopóki go nie zobaczymy w akcji. Ale zgodzę się że lepiej byłoby tak jak Marvel, połączyć uniwersa serialowe i filmowe, a nie dublować te same postacie.