PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45388
6,1 11 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Zdziwienie ?

ocenił(a) serial na 5

Jestem bardzo ciekaw dlaczego tak wszyscy kochają ten serial. Szczerze nie ma w nim nic
ciekawego , żadnej nowości , gra aktorska i wątki są na średnim poziomie. Rozumiem że niektórzy
kochają komiksy i cieszą się gdy wyjdzie jakiś serial lub film z superbohaterami , ale bez przesady.

macinek777

Jak kocham bardzo animacje od DC Comics.

ocenił(a) serial na 6
macinek777

Podzielam opinię. Ten serial to w skrócie - przeciwnik odcinka (ostatnio 2 ŁAŁ!), rozterki miłosne, zjadliwa gra aktorska( u niektórych) głupota wylewająca się litrami i jakaś hmmm powiedzmy... tona cukru. Plusy są, ale 5/10 to max a porównywanie go z Arrow to obraza dla "Strzały". Ps: Oczywiście, że animacje DC rządzą, (w większości) ale średnia ocen dla tego serialu -7.6 to dla mnie szok. Trochę powagi.

macinek777

Świetnie się bawię oglądając ten serial. Główny bohater budzi sympatię, postaci drugiego planu są niezłe albo nawet bardzo dobre, moc głównego bohatera jest pomysłowo wykorzystywana, no i facet ma fajne czerwone rajtuzy. Co do fabuły to jak dla mnie jest wystarczająco dobra jak na serial rozrywkowy na podstawie komiksów.

Efekty specjalne mogłyby być lepsze, ale nie narzekam, w końcu mają jakiś budżet.

ocenił(a) serial na 8
macinek777

"Szczerze nie ma w nim nic
ciekawego , żadnej nowości , gra aktorska i wątki są na średnim poziomie."
Ok, to rzuć jakimś aktualnym tytułem serialu w stosunkowo lekkim duchu przygodowym o superbohaterze który "ma moce".

...
Tak żeś się zdziwił, czemu by wszyscy oglądali i lubili jeden serial sensacyjny gdyby był emitowany z tego gatunku - we wszystkich stacjach - właśnie tylko jeden...
A tak nawiasem mówiąc to we "Flashu" ciekawy jest Wells.

ocenił(a) serial na 5
Rozgdz

no i widzisz masz rację. nie ma innego (przynajmniej nie wiem o takim) ,więc Flash bez konkurenta może robić co chce , nawet wciskać kity o 300 % roztworu etanolu... (denerwuje mnie staranie umieścić tam jakoś naukę , ale wychodzi bełkot) . Nie zrozumcie mnie źle , Flash jako bohater jest spoko , ale serial mogli by trochę poprawić , napisać lepsze scenariusze , ta czarna mogła by nie udawać takiej pipy (słabo gra swoją drogą, a przynajmniej mnie się nie podoba). Tak tak , wiem że to chodzi o komiks , i te efekty naprawdę nie są najgorsze.

macinek777

popieram. liczyłam na coś więcej jak usłyszałam, że będą kręcić ten serial, no i się zawiodłam.

ocenił(a) serial na 7
macinek777

hmm intrygujący Wells, ciekawe postacie drugoplanowe, z poczuciem humoru, główny bohater przesympatyczny ciamajda, relacje między bohaterami ( np Barry-Joe). nie wiem jak to ująć ale zawsze z utęsknieniem czekam na następny odcinek, zupełnie jak przy Arrow :) serial po prostu ma coś w sobie, ale wiadomo każdy ma inne gusta :D