PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45394
6,1 11 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Poniekąd w pewnej części jestem rozeznany z postacią Flasha jak i otaczającym go światem. Komiksów nigdy nie czytałem dlatego nie chcę się wymądrzać i poprosiłbym kogoś bardziej obeznanego o wytłumaczenie mi sensu.

Wygooglowałem sobie informację iż Profesor Zoom to Eobard Thawne.
A więc:

Wells = Eobard = Reverse Flash = Zoom ?
4 postacie w jednym, tak?

Więc rozumiem, że "Wells" znów pojawi się w tym sezonie jako główny czarny charakter?

Jednak rzekomo po śmierci Eddiego Eobard przestał istnieć więc jakim cudem teraz istnieje jako Zoom?

ocenił(a) serial na 9
mejki

Professor Zoom i Zoom to nie jest ta sama postać.

mejki

Reverse-flash to "tytuł", każdy Flash miał takiego swojego reverse Flasha jako przeciwnika, przykładowo jednym z Reverse-flashy, z którym walczył Jay Garrick był Edward Clariss, pseudonim - The Rival.

Natomiast "Profesor Zoom" to pseudonim Eobarda, przeciwnika Barry'ego. Jednak jest jeszcze jeden Zoom, Hunter Zoloman. Jest on Reverse-flashem trzeciego Flasha - Wally'ego Westa. Ma taki sam pseudonim jak Eobard, bo stając się Reverse-Flashem chciał upodobnić się do swojego poprzednika, Eobarda.

ocenił(a) serial na 9
Secton

Czyli ten Zoom o którym mówił ten wielkolud, że ściga Barryego to mowa o Zolomanie a nie Profesorze Zoom, tak?
No to w takim razie już mam wszystko jasne. Wielkie dzięki ;)