Witajcie
wiadomo coś kiedy 5 sezon w polskim axn?
niestety pewnie tak a nie chcę oglądać z pirackich serwisów bo to tak jakby kazać wszystkim osobom związanym z serialem dystrybucją itp. pracować za darmo
No cóż, "dobrodziejstwa internetu" niosą ze sobą pewne pokusy i mało kto nie ulega. Ja bardzo miło wspominam czasy dzieciństwa, czy też bardziej lata nastoletnie, kiedy z utęsknieniem czekałem na nowe odcinki seriali w tv (przypominam, jeden na tydzień) i to było coś, to oczekiwanie i emocje.Niemniej, nie zrezygnowałbym dobrowolnie z tych możliwości, jakie daje internet.Dzisiaj telewizja jest tak przeładowana reklamami, że odechciewa się oglądać.Pamiętam czasy, kiedy "nieśmiało" niektóre stacje zaczęły wprowadzać te reklamy w czasie trwanie filmu, ale to było nic, w porównaniu do czasów obecnych.
Żeby jeszcze te reklamy dało się oglądać. Na takim sky sports to mogę oglądać reklamy bez odruchów wymiotnych i nawet się cieszyć, kiedy się pojawiają, a u nas to jakby młotkiem walić po palcach.
Z moich obliczeń wynika ,że w maju ,bo 5 sezon musi w USA skończyć być emitowany .
Obstawiam ,że finał 5 sezonu będzie emitowany w USA (30.04) ,a potem jak wyemitują wszystkie odcinki tam ,to zaczną u nas na AXN emitować .