PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45481
5,9 13 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Odcinek pełny jakichś logicznych głupot, nie wiem czy twórcy lecą na fejmie, czy jaki jest z nimi problem. Już zostawmy sam motyw, że panienka podpuszcza Flasha, aby upewnić się co do jego tożsamości - intryga na poziomie 5-latka, nikt by tego nie kupił. Mozna jeszcze to bronić tym, że musiał iść zobaczyć. Ale nie o tym - chodzi mi o reakcję pasażerów w pociągu - przybywa superbohater i ucieka, a ci siedzą grzecznie na swoich siedzeniach, żadnego zainteresowania, no normalnie nic. Niepojęte. Przecież, gdyby zastosowac jakąś logikę to powinna być panika, a co najmniej powinno być pokazane kilkju ludzi filmujących telefonami cale zdarzenie. Nie wiem co to ma być, mają wszystkich za idiotów?

Kolejna rzecz, która mi się bardzo nie podobała w filmie to sprawa, z jaką łatwością Cisco przypomniał sobie godzinę ze wspomnienia, jaka dokładność perfekcja, skupiał się na Reverse Flashu a dokładnie zapamiętał położenie zegara i ustawienie? Litości. Rozumiem, że trzeba było rozwiązać jakoś wątek widzenia przyszłości, no ale na pewno nie w taki sposób.

Kolejna sprawa, to lamowaty Reverase Flash. Ktoś kupuje to, że to niby ten sam demoniczny typ z pierwszego sezonu? Taki laluś? Tak łatwo daje się pobić? To naprawdę ten sam umysł? Przecież tego nie kupi 5-latek.

ocenił(a) serial na 6
besty

zgodze się z dwoma pierwszymi ale Reverse jest ok 15 lat młodszy od swojej wersji z pierwszego sezonu więc mogł byc wolniejszy

razor96

Nie chodzi mi o szybkośc, a o osobowość, geny obaj Reverse Flashe mają takie same, a ten z pierwszego sezonu to był demon. no normalnie wzbudzał grozę - może to zasługa innego aktora. Natomiast ten Reverse Flash strasznie ciapowaty, zagrany śmiesznie, zupełnie niewiarygodny jako demoniczny czarny charakter.

ocenił(a) serial na 6
besty

Z tym sie moge zgodzić ale to też mozna tłumaczyć wiekiem . im będzie starszy tym będzie szybszy i będzie miał większą złość do flasha

ocenił(a) serial na 9
besty

Nieee no, nie ograniasz tematu widzę... Reverse Flash z pierwszego sezonu, to był już stary wyga jako wróg Flasha. A ten RF z 11 odc. 2 sez. to był początkujący przeciwnik... On dopiero zaczął robić się bezwględnym, zimnym Reverse Flashem.

ocenił(a) serial na 2
besty

...