sezon zbliża się ku końcowi i chciałbym abyście podzielili się swoimi opiniami jak zakończy się 3 sezon w jaki sposób Barry pokona Savitara kto umrze i jakie będzie wprowadzenie do 4 sezonu bo każdy poprzedni kończył się mocnym akcentem co o tym sądzicie?
Barry zwoła wszystkich sprzymierzeńców uratują Iris, a zginie Cisco. Na początku czwartego sezonu będziemy mieli DeVoe.
Bo z Juliana predzej zrobią Alchemyego, Caitlin już jest Killer Frost więc może być villainem w czwartym sezonie z resztą jak Julian. Wally to Kid Flash, może przejąć obowiązki Flasha lub mogą zrobić spin-off serialu. Z głównych bohaterów zostali jeszcze Joe i Cisco a że pod koniec serialu kogoś usmiercają to będzie to Cisco, który pewnie pomoże w walce, no chyba że Joe wyskoczy gdzieś nagle i wkurzy Savitara.
powiem szczerze że na zakończenie 2 sezonu spodziewałem się flashpointu i czekałem z niecierpliwoscia na 3 sezon chociaż trochę byłem rozczarowany interpretacja scenarzystów tego flashpointu to teraz spodziewam się ze scenarzyści na s03e23 będą chcieli przygotować jakas bombe i spodziewam się jakiejś wielkiej tragedii niekoniecznie śmierci Iris to ze savitar zostanie pokonany to jest pewne ale ciekawi mnie co się wydarzy bo ja jakos nie widze aby zrobili dobrego villaina który nie jest speedsterem który jak rowny z rownym powalczy z Barrym tak więc na koniec sezonu spodziewam się placzu lamentu i zgrzytania zębów Barrusia