PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501265}

FlashForward: Przebłysk jutra

FlashForward
2009 - 2010
7,5 15 tys. ocen
7,5 10 1 14760
5,7 3 krytyków
FlashForward: Przebłysk jutra
powrót do forum serialu FlashForward: Przebłysk jutra

Znacznie później niż zakładano wróci z nowymi odcinkami serial.

Wczoraj kanał ABC wyemitował ostatni odcinek przed kilkumiesięczną przerwą. Jeszcze dłużej przyjdzie poczekać na "V".

Na kolejny odcinek "FlashForward" widzowie muszą poczekać aż do 4 marca 2010 roku. Pierwotnie planowano, że serial powróci w połowie stycznia, ale stacja ABC zmieniła plany i produkcja ponownie zagości w ramówce dopiero po Zimowych Igrzyskach Olimpijskich.

Jeszcze dłużej, bo aż do 30 marca, przyjdzie czekać na nowe epizody fanom serialu "V" .

Myślę że to bardzo dobra decyzja , bo są to seriale które miały zawładnąc masową wyobraźnią , szczególnie ten pierwszy reklamowany jako następca Lost nie dają na razie rady , owszem mają dobry poziom ale nie to zakładano i pomyślec co by było w przypadku ewentualnech następnych sezonów. Wiem , wiem zaraz pojawią się głosy fanów którzy się nie zgadzają ale taka jest prawda ( podobny przypadek z serialem Terminator: KSC , serial umarł już rok temu a fani nadal piszą petycje i są pełni wyrozumiałości choc serial to była klęska ). I tak w przypadku tych seriali chocby nie wiem jak źle było to i tak znajdą się ludzie którzy będą doszukiwac się samych plusów.

ocenił(a) serial na 7
patryks83

FF to ciekawy serial.Lubię takie igranie z czasowymi paradoksami :)to
dopiero pierwszy sezon więc dalej może byc jeszcze lepiej.Albo
gorzej.Lost przestałem oglądać w połowie 3 sezonu,kiedy zorientowałem
się,że twórcy nie mają zamiaru niczego wyjaśniać,tylko mnożą kolejne
tajemnicze tajemnice.Bez sensu :)
S

P

O

I

L

E

R

Oczywiście serial ma lepsze i gorsze momenty.Wyjątkowo durny jest dla
mnie wątek miłosny pomiędzy Olivią a Lloydem.Dżizas facet właśnie
przyznał się,że jest zamieszany w śmierć 20 milionów ludzi,a ta głupia
pinda tylko głupawo się uśmiecha :)Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 7
keirametz

Zgadzam się, przez 9 odcinków unika go jak ognia, stara się przenieść jego syna do innej części szpitala,ale kiedy okazuje się że jest odpowiedzialny za jedną z największych tragedii w dziejach ziemi zaczyna się romans... jakby strasznie na siłę scenarzyści chcieli tego romansu.W ogóle dlaczego Lloyd biega na wolności?xD chyba coś przeoczyłem.

ocenił(a) serial na 9
Daner

no już nie biega ;)

szkoda, że tak długo bo się w to wkręciłam a teraz trzeba czekać.. ale warto ;)

Wątek z Noh bedzie ciekawy.

patryks83

Mnie najbardziej dziwi to, że pan Simcoe chodzi sobie po ulicy jakby nigdy nic, podczas gdy masa zdesperowanych ludzi próbowała by go spalić na stosie. [Nie biore pod uwagę koncówki 10 odcinka] ale troche mnie to zirytowało.

Co do Olivii - absurd. Ale to już napisaliście wyżej.