PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501265}

FlashForward: Przebłysk jutra

FlashForward
2009 - 2010
7,5 15 tys. ocen
7,5 10 1 14759
5,7 3 krytyków
FlashForward: Przebłysk jutra
powrót do forum serialu FlashForward: Przebłysk jutra

Heh, cztery dni po premierze a tu tematu nie ma :D
Moim zdaniem odcinek ogólnie spoko, ale za to końcówka niszczy :]
A jak wam się podobał/nie podobał? ;P

ocenił(a) serial na 10
kris_46

Odcinek ok, ale... Chyba już trochę za bardzo kombinują bo nagle się okazuje że Mark ma zginąć, że D.Gibbons zostawił wiadomość dla Demetri'ego 20 lat temu.. Dziwne to troche wszystko. Ja bym chciała w końcu poznać konkretne odpowiedzi a nie co raz nowe zagadki.

ocenił(a) serial na 10
asia_z_marsa

Odcinek całkiem fajny. Niestety mam takie wrażenie, że twórcy serialu trochę za dużo kombinują, dodając nowe zagadki (podobnie jak w LOST) i nie jestem pewien czy wyjdzie to na dobre serialowi.

ocenił(a) serial na 9
kris_46

heh, jak zobaczyłem tą kasetę i telewizor, to od razu mi się losty przypomniały. Taśmy instruktażowe z poszczególnych stacji :D

ocenił(a) serial na 8
kris_46

mama nadzieje że ten serial nie będzie przypominał LOST oglądałam kiedyś ten serial, opuściłam parę odcinków i kompletnie zgubiłam wątek... za dużo pytań za mało odpowiedzi ale na razie Flash Forward oglądam z przyjemnością:D

ocenił(a) serial na 10
martyna0027

Końcówka z jednej strony zapowiada, że kolejne odcinki będą bardzo ciekawe, ale z drugiej strony boję się eksperymentów z podróżami w czasie.
Jeżeli Frost nagrał ten film kilkanaście lat temu i ukradł innym pomysły to znaczy, że potrafi przenosić się w przyszłość lub ją w jakiś sposób kontrolować.
Mam nadzieję, że w następnych odcinkach nie okaże się, że bohaterowie przenieśli się do roku 2020, bo tego już nie zniosę.