PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501265}

FlashForward: Przebłysk jutra

FlashForward
2009 - 2010
7,5 15 tys. ocen
7,5 10 1 14773
5,7 3 krytyków
FlashForward: Przebłysk jutra
powrót do forum serialu FlashForward: Przebłysk jutra

info? : http://showtv.pl/news_item_2453.htm

UnKnowN_3

10. odcinek od kilkunastu godzin śmiga po sieci. australijczycy wyemitowali odcinek olewając amerykańskie święto z indykiem w tle :-)

użytkownik usunięty
UnKnowN_3

i jak wam się podobał 10 epizod?

ocenił(a) serial na 7

dooobry.
aż żal, że zawieszają do 2010. ktoś wie dokładnie kiedy serial wraca?

SPOILER - a po którymś odcinku miałem nawet przebłysk, że Noh może być 'kretem'. no ale wszystko się kiedyś wyjaśni - SPOILER

ocenił(a) serial na 10
koper_6

SPOILERY
SPOILERY
SPOILERY
SPOILERY

Bardzo dobry odcinek - Simco (czy jak mu tam) wziął na siebię odpowiedzialność za Blackout, a tymczasem to jakiś inny fizyk zbudował maszynę rok przed tym jak jego kolega to zaprojektował. On sam został porwany. Burda w Hong Kongu, główny aktor traci odznakę i się dowiaduję, że zabije swojego partnera.

Z odcinka na odcinek robi się coraz ciekawiej! Wg mnie najlepszy serial 2009 roku!

ocenił(a) serial na 10
frycha_1988

Jak dla mnie to był najlepszy odcinek tego serialu jak dotąd. Wreszcie wszystko działo się szybko, bez zbędnych pogadanek, no ale w końcu musieli pokazać coś wielkiego skoro ma być przerwa w nadawaniu. Potrójne mistrzostwo!

ocenił(a) serial na 9
frycha_1988

Świetnie powiedziane!! Szkoda natomiast, że serial wciąż jest niedoceniany;/

ocenił(a) serial na 8
UnKnowN_3

Również uważam, że to jeden z lepszych odcinków pierwszego sezonu. W końcu jakaś akcja, nieoczekiwane zwroty akcji. Już dawno nie miałem sytuacji, w której z niecierpliwością bym czekał na kolejną odsłonę FlashForward. Chyba tylko po pierwszym odcinku nie mogłem doczekać się kolejnego.

ocenił(a) serial na 8
RevulsioN

Mam nadzieję że serial wróci szybko.

Odcinek 10 poza pierwszym BEST EVER!

ocenił(a) serial na 10
UnKnowN_3

Muszę to szczerze przyznac że był to jeden z najlepszych odcinków od początku serialu, po słabym odcinku 9 i tylko niestety kilku dobrych poprzednich odcinkach wreszcie dostaliśmy coś naprawdę porządnego.
Wartka akcja, szybkie tempo i mnóstwo pytań sprawiło że nadal można śledzic ten serial a poziom się podniósł. Oby tak dalej.
Jednak jeszcze dużo mimo to brakuje, szczególnie w obsadzie, bo ta jest drętwa i mało wyrazista.

A teraz uwaga :

A może te całe flashe z przyszłością roku 2010 to tak naprawdę nie jest ich przyszłośc a ... wizja alternatywnej rzeczywistości. Była o tym mowa w tym odcinku. Tak wiem że wtedy poszło by to wszystko w kierunku Lost ale tak by było dużo ciekawiej. Bo sobie wyobraźcie że nasi bohaterowi dążą za wszelką cenę do spełnienia lub nie swojej przyszłości a tak naprawdę ich przeznaczenie miało byc zupełnie inne. I jak na końcu by była względem tego niespodzianka gdyby okazało się że te wszystkie akty desperacji były tylko czyms wymuszonym. A ludzie zamiast życ czekali by na przyszłośc która nigdy nie miała nadejśc.
Oby tak to scenarzyści przedstawili , trzymam kciuki.