Przypadkiem natknęłam się na ten serial i nie mogę doczekać się następnych odcinków. Dla mnie na razie super. Lubię takie trochę fantastyczne motywy. I jeszcze Joseph Fiennes w roli Marka. Jestem bardzo na tak.
Mnie spodobał się od samego początku. Już widząc reklamę w tv bardzo mnie zaciekawił bo uwielbiam seriale robione w takim lekko fantastycznym stylu ;)
Joseph strasznie przypomina Adama Levine'a (Maroon 5) xD.
Ogólnie serial wciąga od samego początku ,ciekawi bohaterowie i ich codzienne dylematy ,spora dawka akcji .I ciekawość czy ich przebłyski się spełnią czy jednak w jakiś sposób im zapobiegną ,aż dziw bierze ,że został anulowany ,miał spory potencjał na realizację drugiego sezonu ,a tak tylko pozostają nam domysły jak miałoby to wyglądać .
Dlaczego go anulowali ? Przecież to jeden z ciekawszych seriali jakie powstały...
Powiedzmy, ze spodziewalam, ze wydali jakies oficjalne sensowne wytlumaczenie tak glupiego kroku..
Już kilka ciekawych seriali zostało anulowanych i nie do końca wiadomo z jakich przyczyn ,a te masowe których fabuła jest płytka i śmieszna wręcz dalej są kontynuowane.Sądzę,że tutaj chodzi o oglądalność ,jak i zyski ,bo wiadomo jeżeli nie ma kasy ,serial zostaje zdjęty.
No właśnie..gnioty zostają a taki musiał przegrać..tylko nie chce mi się wierzyć, że taki serial nie miał oglądalności. No cóż, jednym się podoba, innym wcale nie musi..
Dokładnie ,już wiele świetnych seriali zostało anulowanych bądź zakończonych po kilku sezonach ,gdyż budżet był za wysoki a i oglądalność nie taka jakiej oczekiwano.Przykład : Rzym planowane były chyba 4 seozny ,został zakończony i zamknięty w 2 ,podobnie Carnivale dla mnie genialny serial ,planowano 6 sezonów ,zrealizowano 2 ,te akurat są od HBO ,co nie zmienia faktu ,że te ambitne nie mają za dużych szans z tymi masowymi oraz sporo kosztują daną telewizję.