PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501265}

FlashForward: Przebłysk jutra

FlashForward
2009 - 2010
7,5 15 tys. ocen
7,5 10 1 14769
5,7 3 krytyków
FlashForward: Przebłysk jutra
powrót do forum serialu FlashForward: Przebłysk jutra

Wiadomo coś czy będzie drugi sezon ????

ocenił(a) serial na 10
Majki87

Na razie wiadomo tylko tyle, że produkcja została zawieszona, a raczej zakończona. O prawa stara się HBO, lecz nie wiadomo, co z tego wyjdzie. I pozostają jedynie domysły, że serial powróci w 2015 roku, ale może to być tylko nadzieja fanów.

johnnybravo1991

hoho jakby się za to HBO wzięło to byłoby super :) Czytałem o tej dacie 2015 i sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie, chociaż ja uważam, że to tylko życzenia fanów ;)

ocenił(a) serial na 10
Belzebubich

Byleby aktorów nie zmieniali, bo chociaż kreacja Marka Benforda była dość drewniana, to zawsze takie zmiany mnie irytują. Niestety też mam taką obawę...

ocenił(a) serial na 8
Belzebubich

Może ruszą, żeby daty pokrywały się z tymi serialowymi?
Ależ by było genialnie.

ocenił(a) serial na 7
boskapienkowska

Na razie publiczna tak miesza, że nie wiem w mkońcu czy puszczają w środku nocy kolejne odcinki czy tydzień temu nie było ??? Skoro nie było to dlaczego w tym tygodniu ma niby być odcinek 14 i 15 ??? (zobacz program w Wyborczej)

ocenił(a) serial na 9
johnnybravo1991

Skąd info że HBO chce ten serial? To by była najwspanialsza informacja dekady dla mnie XD

ocenił(a) serial na 10
Lantis

Wyczytałem w którymś z tematów tutaj, ale nie mogę teraz znaleźć ;/ w każdym razie klient, który się interesował tym wyczytał, że dwie stacje walczyły o prawa, jedna się wycofała i zostało tylko HBO, ale ile w tym prawdy to nie wiem. Dla mnie też ;)