Nie ma co serial będzie hitem. D.Gibbons będzie kluczem w serialu :) Odcinek był genialny, ale końcówka rewelacyjna...
Szkoda Noha... 15 marca zginie... Jestem ciekaw co zrobią żeby temu zapobiec, ale coś mi się wydaje, że jednak zginie....
tak, trzeba przyznac ze serial genialny. Po 2 odcinkach trzyma wysoki poziom. Czekam zniecierpliwiony na kolejne odcinki ;).
Zgadza się... Według mnie drugi odcinek, a przede wszystkim końcówka jeszcze lepsza od pierwszego odcinka, w którym zakończenie jakoś mało mnie zaskoczyło... Jak narazie 9/10 + dobre rokowania na przyszłość, choć wiem, iż tak wysoki poziom prawdopodnie nie utrzyma się zbyt długo (pomimo to i tak musi być dobrze;P) ;D
Poziom sie utrzyma jestem tego pewien.Klucz na scianie minn D Gibbons i nazwa RED PANDA - co to moze byc? Gibbons gadal z suspect ZERO ale po cholere on byl na stadionie baseballa glupota, powinien byc w banku i brac kase hehe.9/10
Czy lepszy od 1 to raczej nie. Finał 1 był rewelacyjny z tym jedynym nie śpiącym w tym czasie, a w drugim mała mówi o Gibbonsie, więc 1 przeważa lekko.
Mnie jakoś końcówka pierwszego odcinka niemal w ogóle nie zaskoczyła, tzn nie wywarła na mnie większego wrażenia. Natomiast końcówka drugiego odcinka jest dla mnie bardziej tajemnicza i ogólnie taka "klimatyczna" - zrobiła na mnie większe wrażenie;D
2 odcinek o wiele lepszy od 1. Jak po pierwszy mnie bardzo wiedziałem co sądzić o serialu bo spodziewałem się czegoś lepszego to teraz już wiem że będę go na pewno oglądał. Tylko jedno mnie dziwi twórcy od początku mówili że Simon był jedynym człowiekiem na Ziemi który nie stracił przytomności a tu już okazuje się że było 2 i prawdopodobnie byli jeszcze inni
Narazie tylko niezły czyli góra 6/10. Momentami potwornie nudne i miałkie dialogi ale robi się ciekawy wątek Koreańczyka. Ogólnie sam scenariusz bardzo ciekawy ale wykonanie mocno przeciętne. Główny aktor dobrany tragicznie, straszny drewniak. Nota ogólna to totalne nieporozumienie bo sugeruje coś genialnego a tak nie jest.
Ja obejrzalem pierwszy odcinek zaraz zabieram się do drugiego (ahh zamiast
sie uczyc do poprawki sesji :/)
Pierwszy odcinek zaskoczyl mnie koncówka z tym człowiekiem który nie
zemdlal podejzewam ze to ten Giddens :) ale prosze bez spoilerow ;D
Jak na razie zapowiada sie fajnie tak LOSTowo tylko zeby nie trwalo to az
tyle!