Jakie są wasze oceny odcinków?
Dla mnie:
1. odcinek - 9/10
2. odcinek - 9/10
3. odcinek - 8/10
Trzeci odcinek był prawdopodobnie najsłabszy, ale według mnie serial dopiero się rozkręca... ostatni odcinek był takim przystopowaniem przed kolejnymi zwrotami akcji;P W każdym razie ciągle jest taki niedosyt i oczekiwanie przed kolejnym odcinkiem... to chyba dobrze;D
Aha... według mnie najlepsze zakończenie miał drugi odcinek;P Natomiast najlepsza postać - Demetri Noh; podoba mi się sytuacja (tj zaciekawiła mnie), w jakiej się znajduje... Mam nadzieję, że zwierzy się wkrótce komuś;]
Oceny dwóch kolejnych odcinków:
4. odcinek - 8,5
5. odcinek - 8
PS Wciąż liczę, że serial się jeszcze rozkręci;)
6. odcinek - 8,5
7. odcinek - 9
Gra aktorska może nie powala, ale za to scenariusz jest rewelacyjny;D Ponadto poziom wciąż się utrzymuje (wystarczy spojrzeć na oceny);P
8. odcinek - 8,5
9. odcinek - 8
Sądzę, iż poziom nadal się utrzymuje. Jest mniej akcji, ale za to wprowadzone są nowe, ciekawe wątki (np odnośnie Bryce'a Varley'a)...
Minusem ostatniego odcinka było to, że wątek ów młodego lekarza, choć ciekawy, to jednak nie powinien zajomować większej części odcinka (w ten sposób akcja niemal całkowicie stanęła w miejscu)... Mam nadzieję, że twórcy w przyszłości będą unikać takich rozwiązań, a ponadto wydaje mi się nieco zbędne przedstawianie całych scen po 2, 3 razy... w ten sposób odcinki dają wrażenie krótszych;P