PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501265}

FlashForward: Przebłysk jutra

FlashForward
2009 - 2010
7,5 15 tys. ocen
7,5 10 1 14773
5,7 3 krytyków
FlashForward: Przebłysk jutra
powrót do forum serialu FlashForward: Przebłysk jutra

Chociaż to zbyt mało powiedziane. Po ostatnim odcinku zacząłem kląć na ABC i nawet płakać jak mogli anulować serial, który tak świetnie się rozwinął, Nie od razu Rzym zbudowano. House i Supernatural też nie od razu były tak świetne. Żal i smutek. Serial dostaje ode mnie 10, dlatego, że nie czułem czegoś takiego nawet po ostatnich odcinkach PB, Lostów czy Jerycho.

ocenił(a) serial na 9
kondzio_87

dokładnie takie same odczucia miałem... coś gdzieś czytałem że może HBO będzie zainteresowane kontynuacją FF... oby tak było :)

kondzio_87

Też uważam, że był to jeden z lepszych seriali. Dla mnie 8/10. Na pewno dużo lepszy niż V, który będzie kontynuowany. Trochę to dziwne.

ocenił(a) serial na 10
grzesiek811

Pierwsze kilka odcinków delikatnie mówiąc nie zachwycało. Potem było już coraz lepiej.
Końcówka prezentowała już bardzo wysoki poziom i nie wyobrażam sobie, że w takim momencie serial miałby zostać przerwany. Wątek jest wciąż do końca nie wyjaśniony.
Mam nadzieję, że będzie kolejny sezon, który wszystko wyjaśni ( oby tylko 1 dotyczący tematu zaćmienia).

ocenił(a) serial na 9
kondzio_87

Nie rozumiem jak można zakończyć tak serial i nie dawać nawet szansy na kolejny sezon! Gdyby chociaż coś zasugerowali... a "znaleźli go" to stanowczo za mało, żeby dopowiedzieć sobie samemu zakończenie!
Rozumiem, że oglądalność FF porównują do LOSTa i nie są zadowoleni, bo inaczej nie umiem wytłumaczyć, dlaczego nie kręcą dalej Flash Forward... powinni spojrzeć na to z innej strony - LOST był emitowany 6 lat, a pierwszy sezon też nie był hitem! Dopiero po trzecim zleciała się duża rzesza fanów!

kondzio_87

kondzio a oglądałeś w TV czy z internetu ?