PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501265}

FlashForward: Przebłysk jutra

FlashForward
2009 - 2010
7,5 15 tys. ocen
7,5 10 1 14769
5,7 3 krytyków
FlashForward: Przebłysk jutra
powrót do forum serialu FlashForward: Przebłysk jutra

No to ktoś zamieszał , najpierw odcinek z 25.03.2010 jest 13 epizodem,później nim nie jest a teraz znowu oficjalnie nim nie jest choć na stronie ABC nim jest. Komuś się powinno dostać za to.

Ale przejdźmy do samego epizodu . Tym razem po kapitalnym powrocie ,który nastąpił po bagatela 3 miesiącach przerwy dostaliśmy raczej znowu spokojniejszy i wolniejszy odcinek ( oby tylko to nie szło w tym kierunku jak wcześniej ).
Sam epizod mimo takiej formuły był ciekawy i wciągający,trzymał w napięciu i dobrze się go oglądało choć forma spadła. Niektórych odpowiedzi już teraz się można domyślać a na inne trzeba będzie poczekać.

Jak dla mnie było nieźle , taki 06x03 odcinek LOST ale to za mało bo zagubieni to już szósty sezon a Flash dopiero raczkuje a co będzie potem , przy ewentualnej 2 serii, strach pomyśleć.

Najsłabszym ogniwem odcinka był agent Noah i jego laska no i ta lesbijka ( czy tak trudno "chłopa" znaleźć ).

Ocena w skali od 1 do 6 4,3

ocenił(a) serial na 7
patryks83

Mnie odcinek nawet się podobał. Pomijając wspomniany już nudny wątek Janis próbującej zajść w ciążę, było ok. Nawet cała sytuacja z Noh'em nie była taka irytująca. Podoba mi się jak rozwija się historia Tracy i ciekawi mnie czy rozwiną ten wątek bardziej, czy po prostu zawiozą Aarona do niej i pozostaną przy happy endzie.
Korzystając z okazji, byłbym wdzięczny gdyby ktoś podesłał mi tytuł utworu który leci tuż przed porwaniem Tracy, z góry dziękuję.

użytkownik usunięty
patryks83

Nie wiem dlaczego ale od kilku odcinków nachodzi mi na myśl, że Janis będzie to dziecko miała z Simonem. Jakoś dziwnie to brzmi ale jednak. Ogólnie po powrocie serial moim zdaniem jest lepszy. Ciekawe czy jednak dojdzie do tego kolejnego zamroczenia? Co do Demtriego i jego narzeczonej to jej postać zaczyna mi działać na nerwy i po prostu mam ochotę przewinąć wątki między nimi.

Czy przypadkiem na końcu odcinka w zbrojowni to nie Timbaland szuka broni Demetriego :D ??

użytkownik usunięty
Spych

Taak, albo jego sobowtór:)
Tak przy okazji ciekawe gdzie się ta broń podziała?

Spych

i, owszem, to byl Timbaland...

patryks83

nudy na pudy, przewidywalne pseudo zwroty akcji, idze w dol coraz bardziej. fajny watek z jericho, ojcem i corka tylko

ocenił(a) serial na 10
patryks83

Oby się nie okazało, że ten serial podzieli los "Zagubionych", bo tam to już chyba nawet scenarzyści nie wiedzą o co chodzi.

ocenił(a) serial na 7
asia_z_marsa

Tak- mam to samo przeczucie że dziecko Janis będzie również dzieckiem Simona :-)
Tak- to był Timbaland :-)

ocenił(a) serial na 10
so_fine

No właśnie po przed ostatnim odcinku też mi się zdaje że między Janis a Simonem cosik będzie. No ale pożyjemy zobaczymy..

patryks83

Jak dla mnie scena Janis z Demetrim była jedną z ciekawszych.
Janis nieco zawiedzionym głosem mówiła, że już raczej nici z jej dziecka, gdyż musiałaby zajść w ciąże niemal natychmiast.
No a "szlachetny" Demetri był gotów poświęcić się dla "ludzkości" i udźwignąć ciężar ze zrobieniem jej owego dziecka :)
Świetna scena!

Co do ważniejszych spraw...
No w końcu coś ruszyło do przodu i to stosunkowo większym tempem.
Udali się do Somali, dotarli do "słupa", zobaczyli film z przesłuchań po pierwszym blackout, zobaczyli swoisty przekaz od D Gibonsa, córeczka Marka i Olivi zdradziła swoją wizję, z której na koniec ciekawa rzecz wypływa...
Co by nie powiedzieć bardzo dobry odcinek.

ocenił(a) serial na 9
patryks83

Dla mnie odcinek ponad normę i to wysoko, zwłaszcza zakończenie :D
a najbardziej czekam na finał wątku z Bryce'em Varley'em i zakochanymi w
nim laskami :P