PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501265}

FlashForward: Przebłysk jutra

FlashForward
2009 - 2010
7,5 15 tys. ocen
7,5 10 1 14760
5,7 3 krytyków
FlashForward: Przebłysk jutra
powrót do forum serialu FlashForward: Przebłysk jutra

Odcinek 01x16 Opinie
No to zbliżamy się do końca pierwszej ( mam taką nadzieję ) serii.
I niestety motyw z alternatywną rzeczywistością najprawdopodobniej można już pogrzebać a szkoda.
Co dostaliśmy tym razem , a no mnóstwo odpowiedzi, Aron , Olivia no i Noah a i jeszcze Dyson Frost.
Fajny motyw z zabawą Noah w negocjatora , na prawdę trzymał w napięciu.
Ach ta Oliwia co za szm..ta sama się po tym wszystkim pcha w ręce Simco.
Ukazanie przeszłości - zbyteczne i tak niczego ciekawego się nie dowiedzieliśmy.
Trochę teraz to naciągane za trzy dni wypada dzień z Flash Forwards a tu od tak wszystko od razu się wali.
Trzymam kciuki żeby Noah przeżył bo Mark na pewno.

P.S. Może to wyrodną matkę kropną , oby.

patryks83

czyżby Frost jezdził takim samym samochodem jak Patrick Jane z Mentalist;D?

ocenił(a) serial na 9
patryks83

Brrr! Miałam nadzieję, że Olivia nie jest głupia, a jednak... Na początku mówiła do Marka "Przecież bym Cię nie zdradziła" - chyba już zapomniała o tym. Gdyby nie przyszła do Lloyda, to może jeszcze uratowałaby związek z Markiem. Dlaczego wszyscy mówią, że przyszłość da się zmienić, skoro popełniają takie gafy, które przybliżają do spełnienia wizji?! Gdyby Olivia była mądra, to nie rozstałaby się z Markiem parę odcinków wcześniej. Powiedziałaby "Ratujemy małżeństwo mimo wszystko. Choćby się waliło, paliło, nie damy, aby te wizje się spełniły". Wyjdzie na to, że on się załamie i przez nią znów zacznie pić.

Frost to chce wpaść czy jak? Czy to nie wydaje się podejrzane, że taki staruch gada z małą dziewczynką? Może on zamierza ją porwać albo chce przez Charlie przekazać coś Markowi? Chyba by się zdenerwował, gdyby się dowiedział, że Frost gadał z jego córką.

Brakowało Simona. I w ogóle nic o Janis - nie nawiązali do jej wyznania w ostatnich minutach z poprzedniego odcinka... Mam nadzieję, że szybko wpadnie i odkryją, że ona jest kretem.

I wygląda na to, że jedynym sposobem, aby przyszłość się nie spełniła jest samobójstwo...

Kristen

"Miałam nadzieję, że Olivia nie jest głupia, a jednak..."

Niestety ale kobiety właśnie takie są. Jak raz zaswędzi nie ma zmiłuj, będą kłamać, zdradzać, oszukiwać bez mrugnięcia okiem.

ocenił(a) serial na 9
Barfly

My, kobiety, uczymy się od Was, mężczyzn :>
Wy też macie sztukę zdradzania opanowaną do perfekcji.

Kristen

Zwykły mit. Znajdzie się paru nieudaczników, którzy chcą się dowartościować ale każdy dobrze wie że kobieta to istota, która we krwi ma obłudę i kłamstwo i potrafi sprowadzić faceta na manowce.
Nie trzeba oglądać FF by to wiedzieć. Wystarczy poczytać mity z różnych regionów świata czy chociażby przypowieści biblijne - już w czasach starożytnych się na was poznano :-)

ocenił(a) serial na 9
Barfly

Chyba źle zrobiliśmy - Ty pisząc, że "kobiety takie są", a Ja, że "uczymy się od Was, mężczyzn", bo to zabrzmiało jakby nikt z nas nie umiał wytrwać w wierności. A są ludzie, którzy potrafią dotrzymać przysięgi małżeńskiej :).

Kristen

To tylko kwestia przypadku - po prostu muszą zaistnieć sprzyjające okoliczności jak w przypadku Olivii - ona też nigdy by nie zdradziła męża a jednak to zrobiła.

Barfly

Nie zwalaj na kobiety, to że Wy nie umiecie myśleć niczym innym tylko pewna częścią ciała.

ocenił(a) serial na 8
patryks83

A skąd niby wiesz że za 3 dni będzie dzień z flasha? Wiadomo tylko że tego dnia ma zginąć Demetri ale nie że będzie już "ten dzień".

ocenił(a) serial na 10
grell

Chodziło mi o śmierć Demerrii , według wizji nastąpi 15 marca czyli za 3 dni , a 29 kwietnia dzień z wizji wszystkich ludzi.