PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501265}

FlashForward: Przebłysk jutra

FlashForward
2009 - 2010
7,5 15 tys. ocen
7,5 10 1 14774
5,7 3 krytyków
FlashForward: Przebłysk jutra
powrót do forum serialu FlashForward: Przebłysk jutra

S P O I L E R Y !!
S P O I L E R Y !!
S P O I L E R Y !!
S P O I L E R Y !!

Co sądzidzie o ósmym odcinku ? Moim zdaniem bardzo dobry. No i do czego służą te sygnety ,hmmm ... Może ,to dzięki nim 'Podejrzany 0' nie stracił przytomności ? Czekam na wasze opinie.

Ode mnie mocne 8+/10

ocenił(a) serial na 8
UnKnowN_3

mnie najbardziej interesuje co się stanie z typem, który chce wszystko
powiedzieć, zastraszą go synem, że chcą go zabić ?:P

I mam nadzieje, że nie zginie Demetri :P

P.S trochę przesadzili z córką co zgineła w Afganistanie :P

użytkownik usunięty
UnKnowN_3

krótko: najlepszy aktor jak narazie: monaghan, postać Llloyda Simco'a też
ciekawa, brat Voldemorta i Penny jak narazie utrzymuja ten serial przy
życiu:)

a ten gościu na końcu odcinka nr 8 to nie jest przypadkiem Ricky Jay tj.
pan Gupta z Tomorrow Never Dies?

ocenił(a) serial na 10

Pierścienie miały literę "alfa" wyrytą - ciekaw jestem czego to ma być symbolem - pierwszeństwa - bycia wybranym? A to, że te pierścienie pozwalają nie zostać "zamroczonym" no to pewne - w końcu facet na stadionie nosił pierścień. Pytaniem pozostaje po co im kolejne 7 (a było 6 - co się stało z tym ostatnim?) pierścieni - będzie kolejny "blackout"? :>
Gra w pokera też interesująca i wątek, że Simco chce ujawnić prawdę.
Ale wątek córki z Afganu mnie jakoś mało interesuje.

Ogólnie odcinek bardzo trzyma poziom i bardzo ciekawy :)

frycha_1988

w wątku córki z Afganu mnie interesuje to, jak połączy się on z głównym wątkiem. A raczej to jest pewne zważając na tych najemników i to że brodaty poszedł do Marka. Mark zrobi rekonesans i odkryje powiązania.

ocenił(a) serial na 7
yunazz

odcinek 8. również. na początku bałem się, że to będzie stosunkowo prosta, jednowątkowa historyjka. teraz już nie mam takich obaw. wiadomo, że ten serial nie jest niczym wielkim. ale jest bardzo, bardzo przyzwoicie.

[SPOILER?] być może jericho czyściło wioskę, gdyż tamto miejsce było przygotowywane pod instalacje służące wywołaniu blackout'u. takie moje przypuszczenie. w ten sposób wątek tego ojca i córki splatałby się z wątkiem głównym.

ocenił(a) serial na 8
koper_6

to samo pomyslałam propos tego Jericho ;] że albo Ci ludzie już cos widzieli, albo własnie robili czystki pod jakies urzadzenie.

co do odcinka, popieram że watek z powracającą córką taki sobie, ale Simon - wymiata!

użytkownik usunięty
UnKnowN_3

skoro pojawiły się te pierścienie to znaczy, że napewno kroi sie kolejna masowa utrata przytomnosci, tylko w którym odciku.

ocenił(a) serial na 7

a oto moje domysły:

pierścienie - zapobiagają utracie świadomości, bo gość na zdjęciu ma jeden na dłoni

jericho - robiły czystki pod blackout i to są ci goście z trzema gwiazdkami na przedramieniu

motyw córki - raczej oczywisty od początku tylko ja podejrzewałam że oberwało jej obie nogi i stąd było jej DNA

motyw pani wiceprezydent - przecież ona ma zostać prezydentem, to ciekawe czy jest ona jakoś powiązana z zamroczeniem, a poza tym co zrobił prezydent z tą kochanką bo przecież kazał się nią zając prze telefon jak gadał

zastanawia mnie tylko jedno:
jak myślicie czy wizje z zamroczenia będą się nadal spełniać czy mimo wszystko tym którym zależy będą mogli im zapobiec
bo jak na razie okazuje że Mark zabił gościa ale prawdopodobnie nie tego co trzeba a jego zona dostała bieliznę w której widziała się w wizji z innym facetem a córka Aarona jednak żyje. Zastanawia mnie czy Celia i Dimitri mimo to i tak zginą czy jednak przeżyją?

ocenił(a) serial na 8
delishya

ja jednak wierze w coś co sie zwie: wolną wolą.
Że wszystko: kim jesteśmy, co robimy - zależy tylko od nas.

Tak więc wydaje mi sie, że Blackout dał tym ludziom odpowiedź a od nich zależy co z nią zrobią :)

sie zrobiło filozoficznie