PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501265}

FlashForward: Przebłysk jutra

FlashForward
2009 - 2010
7,5 15 tys. ocen
7,5 10 1 14769
5,7 3 krytyków
FlashForward: Przebłysk jutra
powrót do forum serialu FlashForward: Przebłysk jutra

Twórcy "Strasznego filmu" planują zrobić film, który by parodiował popularne seriale takie jak: Lost, Gotowe na wszystko, Dr.House, Skazany na śmierć, Chirurdzy, Brzydula Betty, Trawka, Flash Forward, Fringe, Przyjaciele, 24 godziny, Californication, Dexter, Czysta krew. Film ma trafić do kin, nie wcześniej niż 2012 roku.

Ciekawe jakby to wyglądało?

ocenił(a) serial na 9
no_bo_co

Dużo filmów, to po pierwsze, po drugie mają całkiem różną tematykę... Jaka mogłaby być fabuła takiego filmu? Nie wiem czy film wypali czy byłby hitem i czy osiągnąłby oczekiwane efekty...

ocenił(a) serial na 7
no_bo_co

Niech Ci twórcy zrealizują chociaż jedną, przyzwoitą parodię, a będę skakał ze szczęścia - pierwszy "Straszny Film" był przeciętny i niewybredny przy tym, drugi był jeszcze mniej wybredny, "Wielkie kino" było męczące z powtarzającymi się i bardzo średnimi żartami, "Poznaj moich Spartan" kipiało od żenujących żartów, a przy "Superhero" wytrzymałem z 10-15 minut do momentu gdy zwierzęta zaczęły masowo gwałcić nogę bohatera. Dla mnie takie parodie są już spalone.

Z chęcią obejrzałbym parodię FlashForward, czy któregokolwiek z wymienionych seriali, ale niech to będzie dobra parodia. Gdzie się podziali Zuckerowie i Mel Brooks?!

ocenił(a) serial na 10
no_bo_co

ten koles juz od 5 lat pisze przy kazdym serialu ze bedzie jego parodia. Nie pozdrawiam