Początek trzymał tak w napięciu, że nie mogłam się oderwać. Obejrzałam 10 odcinków i nie moge doczekać sie końca. Fakt, że serial po 4 odcinku stracił trochę mocy, ale 10 odcinek ponownie mnie wciągnął na maxa. Czytałam na temat przyszłej serii brzmi zachęcająco. Dawno nie widziałam serialu, który by mnie tak wciagnął!!!
Poważnie taki dobry?
Bo nie wiem czy zacząć oglądać...
Aktualnie oglądam tylko Lost-ów i Vampire Diaries, wczoraj obejrzałam dwa pierwsze odcinki Supernatural (ale to chyba nie dla mnie....), zastanawiam się jeszcze nad serialem "V" (chociaż ma przerwę do końca marca)...
Lubię seriale z jakąś tajemnicą, zagadką, wciągające i trzymające w napięciu...
Polecacie Flash Forward?
Polecam FlashForward. Jest to serial bardzo zagadkowy i myślę że jest warty obejrzenia. Jestem fanem losta od pierwszego sezonu i uważam że FlashForward wcale nie jest gorszy od losta.
flash forward jest świetny! już nie mogę doczekać się 11 odc. ;-) a wiecie coś o odcinku specjalnym który leciał wczoraj w stanach??
co do supernatural: serial jest najlepszy ;-) też się zraziłam po pierwszych 2 odc. ;-) ale od 10 akcja się rozkręca ;-) ja oglądam 5 sezon na bieżąco ;p co tam się dzieje :D tak się wciągnełam w supernatural że nocami oglądałam ;-) Polecam :D
Flash Forward mozna obejrzec. Niezle sie oglada. Kilka lepszych odcinkow, kilka gorszych. Ale nie jest zle (5,5/10).
Jednak stanowczo odradzam ogladania 'V'. To tragedia po prostu. Sam widzialem 3 odcinki. Slabo zagrany, sztuczny a odcinki nudne strasznie (2/10).
A co do Supernaturala, to mnie rowniez nie urzekl. Widzialem tez 2 odcinki i srednio, ale zamierzam sprobowac jeszcze raz bo dosc ciekawa tematyka i jest swietnie oceniany
Flash Forward właśnie mam zamiar obejrzeć , co do Supernatural to naprawde gorąco polecam . Kiedyś też obejrzałam 2 odcinki i mi się nie spodobał , a teraz to mój ulubiony serial . Trzeba przemęczyć kilka odcinków pierwszego sezonu , bo są takie sobie a potem poprostu wciąga ...
Mogę się tylko podpiąć. Supernatural nie urzeka od razu aczkolwiek to naprawdę dobry, wciągający serial. Są takie odcinki, które kompletnie mi się nie podobały. Ale główne wątki genialne. Na początku może wydawać się nijaki ale to się zmieni :)
Wiadomo, że każdy ma inny gust i inny punkt widzenia.
Ale obejrzałam 5 sezonów co o czymś świadczy. ;)
Też nie wiedziałam co się dzieje z Flash Forward, dzięki za informację. Mam nadzieje, że fajnie się rozwinie.