PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501265}

FlashForward: Przebłysk jutra

FlashForward
2009 - 2010
7,5 15 tys. ocen
7,5 10 1 14769
5,7 3 krytyków
FlashForward: Przebłysk jutra
powrót do forum serialu FlashForward: Przebłysk jutra

Nie wiem czy zauwazyliscie ale najpierw w gazecie zobaczyłam ze Przebłysk Jutra bedzie o 1.10 w nocy a teraz w internetowym programie tv nie ma wogle tego filmu tylko Nad Niemnem czy ktoś wie o co chodzi ?Zawiesili emisje czy co?

ocenił(a) serial na 9
mika26

właśnie. o co tu chodzi .dają serial to powinni do końca go nadawać a nie w połowie zdejmują. Za mała oglądalność była czy co .to jest świństwo .

slgosia

Piałam o tym w innym temacie serial wraca 27.02. bo jest liga mistrzów

ocenił(a) serial na 7
mika26

Dlaczego w Wyborczej piszą, że 20 lutego będzie na Jedynce Przebłysk jutra odc 14 i 15 skoro nie było 2 poprzednich ? Czy 13 lutego puścili ten Przebłysk jutra po Lidze Mistrzów czy nie ? Zero szacunku publicznej TV dla widzów! Jak się puszcza serial to trzeba myśleć! Ludzie w końcu chyba chcą zobaczyć wszystkie odcinki, a nie co któryś. Co więc z 12 i 13 odcinkiem ?

ocenił(a) serial na 8
majkalipcowa

dokładnie tak ! zero szacunku dla widza ! dobrze że serial wraca 27.02

ocenił(a) serial na 7
sylsob1

Właśnie

ocenił(a) serial na 7
mika26

Publiczna niestety przestaje całkowicie pilnować własnej ramówki. "Żadacze" abonamentu robią co chcą. Też się wkurzyłem, nie dość że serial przesunięto na późniejsze godziny, to jeszcze sobie z niewiadomych przyczyn opuszczają dwa odcinki. Na pohybel ...
Zdaje się, że w tym tygodniu mają być te dwa odcinki, któych nie puszczono, zobaczymy.

ocenił(a) serial na 7
chemas

Mam właśnie nadzieję, że w środę będzie kontynuacja od 12 odcinka, który miał być nadawany 2 tyg temu w środku nocy, ale chyba nie był. Publiczna potwierdza takim zachowaniem, że puszcza cokolwiek byle puszczać i zapełnić czas antenowy, a nie puszcza coś DLA WIDZA.

ocenił(a) serial na 7
majkalipcowa

Niestety, jest coraz gorzej.