PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501265}

FlashForward: Przebłysk jutra

FlashForward
2009 - 2010
7,5 15 tys. ocen
7,5 10 1 14769
5,7 3 krytyków
FlashForward: Przebłysk jutra
powrót do forum serialu FlashForward: Przebłysk jutra

Zamierzam zacząć oglądać ten serial, tylko nie wiem czy warto. Podoba mi się że ma jeden sezon więc tasiemcem nie jest i odc. na siłę nie robili...ale z drugiej strony mała oglądalność. Prosił bym o opinie, oczywiście bez spojlerów.

Pozdrawiam

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
przynadziei

Dzięki!
Zachęciła mnie, bardzo. Chciał bym jeszcze usłyszeć opinię innych osób...
;-)

ocenił(a) serial na 6
kps2

Nie warto, ponieważ serial jest niedokończony...

ocenił(a) serial na 10
pejot82

no i? jak dla mnie to właśnie brak zakończenia było fajne, spowodowało że serial długo utkwił mi w głowie-ciągle się zastanawiałem co się stało dalej. no i oczywiście nadal mam nadzieje że ujrzę kiedyś 2 sezon.

esszz

Zaryzykuję;-), niestety czasu brak więc obejrzę za kilka tygodni, opinią również się podzielę.

Dziękuje!

ocenił(a) serial na 9
pejot82

Jak to niedokonczony? Po prostu ma otwarte zakonczenie. Co, lektur w szkole nie czytales w ktorych nie bylo konkretnego zakonczenia 'bo ksiazka nie jest cala'?

Geohound

Jak dla mnie to nie "otwarte zakończenie", bo końcówka ewidentnie zapowiada kolejny sezon

ocenił(a) serial na 8
kps2

jak oglądniesz wszystkie odcinki, to będziesz żałował, że nie ma więcej ;)

ocenił(a) serial na 8
kropkaaa

Dokładnie zgadzam się z przedmówczynią :) Po obejrzeniu chce się więcej ! Genialny serial.

ocenił(a) serial na 10
kps2

Miałem przyjemność oglądać ten serial i chcę więcej, inne seriale które oglądałem są cienkie jak dupa węża porównując do przebłysku. Strasznie żałuje, że nie zrobili kolejnych sezonów. Gorąco polecam!

ocenił(a) serial na 7
Virat

Polecam "The event" w podobnej tematyce. Dużo grubszy od "dupy węża"