PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501265}

FlashForward: Przebłysk jutra

FlashForward
2009 - 2010
7,5 15 tys. ocen
7,5 10 1 14769
5,7 3 krytyków
FlashForward: Przebłysk jutra
powrót do forum serialu FlashForward: Przebłysk jutra

Zgadza się, brakuje 13 odcinka pt. "blowback".
Ten 13-ty który oglądaliście to tak naprawde 14-ty odcinek.
Prawdziwy 13-ty odcinek (blowback) traktuje o wspomnieniach tego typa (kumpla bendforda, który jednocześnie jest jego patronem), którego córka została uprowadzona do Afganistanu przez jakąś organizację (której nazwy nie pamiętam).
Co gorsza, odcinek jest na torrentach, po włosku, ale nie ma do niego napisów ;)

ionah

nie wiem jak wy sciagacie... ja bez problemu kazdy odcinek pobieralem a czasmi wystarczy lekko pokombinować i lepiej wpisac na torrentach XD

ocenił(a) serial na 10
MastaBlasta

no ja też nie mam problemu...
13-ty odcinek ściągnęłem ale niestety nie znalazłem do niego napisów ;]

ionah

Może pora zacząć jeść więcej ryb?
http://hatak.pl/napisy/288/FlashForward/

ocenił(a) serial na 10
SiNuS

serdeczne dzięki za napisy;)

a że tak zapytam z ciekawości... dlaczego ryb ;>??

ionah

Gdyż ryby dostarczają niezbędnych witamin, a to znacznie podnosi sprawność mózgu :)))

ocenił(a) serial na 10
falco48

Dzięki ;]

Od dzisiaj tylko ryby...
Kanapki, zupa, nawet kompot będę robić z ryb :D

ionah

Zadnego odcinka nie brakuje, 12 jest wlasnie odcinkiem Blowback:P. Dwa pierwsze, ktore wyszly razem nazwali 11-12 a nastepny 12 zamiast 13 i zrobila sie dziura. Przy odcinku 15 torrentowcy wrocili do normalnej numeracji dlatego wydaje sie ze jednego brakuje.

ionah

Jeżeli szukacie w torrentach poprzez "TORRENTZ" to musicie wybrać jakiś "inny 13 odcinek" niż ten pierwszy na liście bo ten to faktycznie 14. A napisy już teraz są jesli ktoś ma problem to polecam bestplayer sam pobiera i prawie zawsze są. Pozdro