PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501265}

FlashForward: Przebłysk jutra

FlashForward
2009 - 2010
7,5 15 tys. ocen
7,5 10 1 14759
5,7 3 krytyków
FlashForward: Przebłysk jutra
powrót do forum serialu FlashForward: Przebłysk jutra

Nie sądzicie, ze amerykanie ostatnimy czasy robią seriale z dużo ciekawszą fabułą niż filmy? Chciałbym uniknąc falstartu ale Flash Forward może byc co najmniej ciekawe gdyby tylko utrzymało poziom pilota a zszokowała by mnie tendencja wzrostowa prezentowanych odcinków. Czy to bedzie hit sezonu?

ocenił(a) serial na 8
czarny180

nowy hit ? - wszystko na to wskazuje.
Pilot świetny i oby kolejne odcinki za bardzo nie podupadły.
Historia ciekawa + wizualnie bardzo ładnie = HIT

Kto wie czy to nie będzie hit tego sezonu. Chociaż trzeba poczekać jeszcze na debiut "V". Konkurencja w tym sezonie dosyć mocna.
Świetne otwarcie Housa, to samo z Dexterem, ostatnie sezony Supernatural i Lost - może być gorąco.
W każdym bądź razie kolejny tytuł , który będę na bieżąco oglądał.

Kraven

Wg. mnie serial będzie hitem, a kolejnym będzie właśnie nowość z Elizabeth Michell "V" i będą konkurować, lub staną się serialimi hitami jak Lost i Prison break na światową skalę.
Pilot serialu był rewelacyjny, a drugi odcinek (w wiekszości seriali nowych pierwszy często bdb, a potem spada jakość jak np. 90210 - oczywiście tak tylko pisze) utrzymał poziom pierwszego, niczym nie odstawał... Ciekaw jestem jakąs rolę będzie pełnił Dominic Managhan, bo napewno nie będzie D.Gibbonsem ani podejrzanym "0" - jego hobbitoway wzrost, a oni obaj wysocy...