PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=710942}

Forever

2014 - 2015
7,8 12 tys. ocen
7,8 10 1 12047
7,0 2 krytyków
Forever
powrót do forum serialu Forever

Ale nawet spoko.

Typ jest lekarzem jak House, ale sprawy kryminalne rozwiązuje jak Sherlock. Wspólnym mianownikiem jest tu charakter identyczny dla obu postaci (Housa i Sherlocka), które przecież są na sobie wzorowane.

A czemu Dexter? Bo działa wspólnie z partnerką, w drużynie, a porucznikiem jest Kobieta :D

Cry_Wolf_

Castle też działa wspólnie z partnerką (fryzury mają bardzo podobne...), a szefem jest kobieta. Też czarnoskóra. Dziwiło mnie, że nie mówią do niej "sir", tak mi się te postacie nałożyły :-)

ocenił(a) serial na 6
ACCb

Parytetowo-rasowe schematy :)

Cry_Wolf_

House? House był aroganckim dupkiem... łączy ich tylko to że byli dobrzy :>

ocenił(a) serial na 7
Cry_Wolf_

A z Dexterem łączy go najbardziej oczywiste - nazwisko ;)

Cry_Wolf_

sredni ten serial. nie lubie pyszalkowatych postaci ktore maja sie za lepszych jak nasz niesmiertelny koroner... slaby.

ocenił(a) serial na 6
Freddie

Przyznaje rację, że serial jest średni, ale akurat rola kornera jest w porządku. Pomijając fakt, że jest jak wcześniej wspomniałam - słabym mixem obecnych. Dodam, że uwielbiam oglądać seriale, ale w Forever powiewa nudą...

Cry_Wolf_ - Dexter, serio? Dlatego, że partnerką jest kobieta....? A bones, a mentalista, a milion innych? w Bones również przełożoną jest czarnoskóra kobieta, przy kości, nie pamiętam jak ma na imię w serialu, ale jest pozytywną postacią. House?? W sumie jedyne co jest podobne do tego serialu to reguły fabuły, ale tak działa 90% seriali. Co do Sherloka przyznaję CI rację.
Mi bardziej przypomina mix CSI (za którymi nie przepadam, nudy); Mentalisty - ubiór kornera (zawsze elegancki), jego spojrzenie na sprawę, potrafi 'czytać' ludzi; i kiilku innych seriali. Producent dodał tylko to, że głowny Bohater ma 200 lat, blablabla, jest nieodkryty bohater Adam, blablabla. Aktualnie chyba większość seriali opiera na morderstwach...