PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=710942}

Forever

2014 - 2015
7,8 12 tys. ocen
7,8 10 1 12030
Forever
powrót do forum serialu Forever

SEZ 2

ocenił(a) serial na 8

Wiadomo coś czy będzie może 2 sez. wiecie coś? Po obejrzeniu tego sezonu bardzo fajny serial :) gdzieś czytałam ze przez niska oglądalność możne skończyć się tylko na tym :(.

ocenił(a) serial na 8
agusia30_2

Jeszcze nie podali oficjalnej informacji, ale jest duże prawdopodobieństwo, że zostanie skasowany, niestety :(

ocenił(a) serial na 5
agusia30_2

Serial jest przeciętny. Sympatyczny, prosty, łatwy w odbiorze, ale nie wybijający się wśród współczesnych seriali. Z oglądalnością często jest jednak tak, że to właśnie tego typu seriale mają największe powodzenie, a te ambitniejsze i wartościowsze muszą ustępować im miejsca.
Ja niską oglądalnością Forever jestem zaskoczony. Jeśli taki prosty procedural ma niską oglądalność, to naprawdę musi być źle.

ocenił(a) serial na 9
per333

Jestem zrozpaczona. Same dobre seriale. Najpierw Carnivale, teraz Forever. /płacze w kącie/

ocenił(a) serial na 8
agusia30_2

Niedawno była premiera we Francji (ważny rynek dla seriali amerykańskich) i pilot miał podobne bardzo dobre wyniki oglądalności (1/4 rynku chyba). Może zatem Europa podratuje Forever, tak jak było pod koniec z Mentalistą (też ze stajni Warner Bros zresztą).

ocenił(a) serial na 7
creep_

z tego co się orientuję to serial od początku leci na CTV (która jest kanadyjską stacją) dzień przed premierą na ABC

ocenił(a) serial na 8
piotrekekole

Tak, dlatego odcinki w internecie są dostępne wcześniej niż emisja w USA (co też może się odbijać potem na wynikach oglądalności). Ale mi chodzi o europejskie ratingi, które mogą skłonić producenta (Warner Bros) do większego wysiłku by ten serial mimo wszystko utrzymać, choćby sprzedając go taniej w USA - stacji ABC, albo nawet przenosząc go do jakiejś innej, mniejszej (np. TNT). Procedurale akurat w Europie trzymają się wciąż dobrze, a EURO to też pieniądz - nie śmierdzi :).