PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10011886}

Forst

2024 -
5,0 20 tys. ocen
5,0 10 1 20321
3,8 12 krytyków
Forst
powrót do forum serialu Forst

Wyjaśni ktoś zakończenie? W końcu ta Szrebska brała w tym wszystkim udział czy chciała Hansena po prostu zabić i on był wszystkiemu winny???

ocenił(a) serial na 2
Bramkarz12

Tez nie zrozumiałam i tez założyłam temat z tym pytaniem:). Nic nie zrozumiałam. Serial okropny

Barbarra_Ra

Może trafi się ktoś kto to wyjaśni :)

ocenił(a) serial na 6
Bramkarz12

Albo była z nim w zmowie, albo porwała go, by dokonać na nim zemsty. W książce on ją porwał. Upozorował jej zabójstwo i przez kilka lat była przetrzymywana. Osobiście wydaje mi się, że to takie odwrócenie tego wątku - w serialu to ona go porywa. Robi to z zemsty. Widać, że po tym pożarze, podczas pobytu w szpitalu, była straumatyzowana. Nie wiadomo, co on jest tak naprawdę zrobił. Strzelam, że za to może chcieć się zemścić.

carvlineey98

To dlaczego miałaby zabijać tą starszą Panią co dała jej schronienie? Jakby się chciałam na nim zemścić nie miałaby powodu jej zabijać. Myślę,że była z nim w zmowie, dlatego go wywiozła,a ta babkę zabiła,żeby było widowisko dla Frosta i żeby dać mu do zrozumienia kim jest naprawdę.

Abi_21

A skąd masz pewność, że to ona zabiła starszą panią, a nie on? Wtargnął do domu bo chciał zabić Olgę, zabił staruszkę, która stanęła mu na drodze, a że był ranny i osłabiony, to dał się zaskoczyć Oldze i teraz to ona się na nim zemści?