PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10011886}

Forst

2024 -
5,0 20 tys. ocen
5,0 10 1 20321
3,8 12 krytyków
Forst
powrót do forum serialu Forst

Do tych, co czytali książkę. Czy zakońćzenie było takie same w książce? Warto sięgnąc po książkę? Raz już próbowałam, ale nie spodobała mi się i nie skończyłam jej.
Jaki jest ciąg dalszy?
Napiszcie.

ocenił(a) serial na 6
Barbarra_Ra

Ten serial to pomieszanie różnych wątków z dwóch pierwszych części. Jest dużo różnic i ja osobiście polecam przeczytać. Ale ja akurat lubię książki Mroza i jego styl. Jeśli chcesz wiedzieć, jak jest w oryginale, to uwaga spojlery: pod koniec pierwszej Olga zostaje znaleziona martwa, czyli nie porywa zabójcy. Kilka części później okazuje się, że ona żyje. Została porwana i przetrzymywana. Wykształcił się u niej syndrom sztokcholmski. Miała z Eliaszem dziecko. A pod koniec chyba drugiej częśći Forst, będąc w domu prokuratorki, widzi jej zdjęcie z mężem. W ten sposób oboje odkrywają, kim jest Bestia z Giewontu.

ocenił(a) serial na 2
carvlineey98

Wow. Nieźle to brzmi. A ile jest części?

ocenił(a) serial na 1
Barbarra_Ra

Jak można pisać,że to pomieszanie różnych książek? To wybranie wszystkiego co nie dotyczy zbrodni wołyńskiej. Że Mróz to zaakceptował?

ocenił(a) serial na 2
Hetmann_as

A co było o Wołyniu w książce? Napisz. Bardzo mnei to zaciekawiło.

ocenił(a) serial na 1
Barbarra_Ra

Polecam przeczytanie ksiązek.

ocenił(a) serial na 1
carvlineey98

Czytałem książki ale jakie było zakończenie nie potrafię Ci odpowiedzieć, może dlatego, że ten serial ma niewiele wspólnego z powieściami.