PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94310}

Frasier

1993 - 2004
6,8 6,1 tys. ocen
6,8 10 1 6101
8,7 3 krytyków
Frasier
powrót do forum serialu Frasier

zdecydowanie ten odcinek kiedy oboje z daphne przyznaja ze są w sobie zakochani jest rewelacyjny! Ten scenariusz jest boski a humor...no coż jak komuś nie wsmak niech ogląda kiepskich :P

ocenił(a) serial na 10
adrianna_kowalska

Wszystkie odcinki spod znaku Niles&Daphne są genialne. Wystarczy przypomnieć sobie burzę w domku Maris, naukę tańca czy choćby ich śluby.

ocenił(a) serial na 10
Black_Smoke

ogółem najlepszy serial komediowy:)
a ja osobiście uwielbiam Frasier'a

adrianna_kowalska

Niles sam w sobie jest genialny;) A jego miłość do Daphne tylko dodaje mu uroku;)

ocenił(a) serial na 10
adrianna_kowalska

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... scenariusz jak stoja razem na balkonie o ile dobrze pamietam jest rewelacyjny!!!!!!!!!! i ja natychmiast rzucilabym sie na niles'a :D:D:D tak ze chyba z tego balkonu bysmy spadli...jest tak uroczy ze niech go szlag...mniam...oby moj syn byl taki:D... i to yale XD

ocenił(a) serial na 8
adrianna_kowalska

ja właśnie szukam info o tym który to odcinek i która seria ?

ocenił(a) serial na 10
marinella

wiem że to już poniewczasie - głupi FW mi nie pokazywał odpowiedzi ten odc z balkonem - dle ewentualnie przyszłych zainteresowanych to jest bodaj jeden z serii dwóch odc Something Borrowed Someone Blue - czyli ślub Daphne :D chyba sezon 7

adrianna_kowalska

Też uwielbiam Niles'a. Ten serial jest świetny i znów oglądam go jeszcze raz i tylko żal, że nie będzie więcej odcinków!

adrianna_kowalska

A ja kocham Frasiera. Mógłby mnie przebadać ;D

ocenił(a) serial na 10
marry222

spoko, możemy się podzielić :D więcej Niles'a dla mnie :D