Nudne, debilna fabuła, nieprzyjemni dla oczu aktorzy. Po 4rech odcinkach wyrzuciłem cały sezon bo juz nigdy tego scierwa nie tkne.
sam jesteś nieprzyjemny dla oczu ! Każdy ma swój gust w serialach , dla mnie serial rewelacja ;] nie mogę się doczekać 1x15 xD już za 30 dni ;]
Co do aktorów to niestety muszę się zgodzić, że nie są zbyt "wyględni" na początku. Ale z odcinka na odcinek zyskują sympatię. Fabuła nie jest taka zła. Po opisie spodziewałam się czegoś gorszego i dopiero ostatnio z braku lepszych perspektyw zaczęłam oglądać. Ale muszę przyznać, że coraz bardziej się wciągam;)
bzdura, swietny serial. aktorzy wlasnie idealnie dobrani - np john noble pasuje fenomenalnie do swej roli, a i grajaca agentke dunham ma interesujaca urode(nietypowosc kreci najbardziej:D). a przy okazji jak niby wyrzucil caly sezon skoro pierwszy jeszcze trwa :>. Polecam serial, a ten wyzej niezadowolony to pewnie jeden z tych co mysleli ze to ksero archiwum x albo cokolwiek innego zakladali i pozniej sie czlowiek zawodzi na bzdurach ;d pozdrawiam
dla niektorych to Klan to dopiero serial a jacy dobrani tam aktorzy!!!!! wow!!
W sumie muszę przyznać Ci trochę racji serial oceniam na 4/10.
Rzeczywiście po kilku odcinkkach widać jak serial jest schematyczny, do tego jedynym wątkiem łączącym fabułe jest ten cały "Pattern" który w teorii miał wprowadzać tajemnice do serialu.....wg mnie bardzo nieudolnie.
Jedyny odcinek z 6 które oglądałem który był jeszcze ok to ten z tym łysym charakterem w garniturze....można było wyczuc jakiś element tajemnicy...reszta odcinków jest po prostu nudna. Założe się że gdybym teraz przeskoczył z odcinka 6 do 16 to dużo bym z fabuły nie stracił.
Zdecydowanie wole jednak seriale w których odcinki są bardzo mocno połączone ze sobą fabułą i tworzą "jedną całość"